arkisto‎ > ‎Ajankohtaista‎ > ‎

Seuran päättäjäiset 2011

 
Tänään vietettiin seuran junioreiden päättäjäisiä Heteniityn kentällä. Tilaisuudessa palkittiin seuran toimesta vuoden Viikinki, valmentaja sekä poika- ja tyttöpelaaja. Lisäksi joukkueet olivat valinneet omat palkittavansa. Miesten edustusjoukkueen Kåre Björkstrand (7) ja päävalmentaja Ilkka Jäntti antoivat junioreille vinkkejä miten valmistautua alkavaan talvikauteen. Lopuksi junioreille oli tarjolla mehua ja pullaa. Päättäjäisten jälkeen oli mahdollisuus myös jäädä seuraamaan miesten ykkösen kauden viimeistä kotiottelua FC Viikingit - Kemi, josta tuli 2-0 voitto kotiin.
 
 
FC Viikingit tytöt 2002 joukkueen kuluneen kauden pelaaja on Tinja Lindfors ja neljä tsempparia ovat Linda Andersson, Ida Kaukamo, Enna Puska ja Unni Ikonen. Lisäksi koko joukkue sai kiitosta vastuuvalmentaja Mika Konttiselta hyvin pelatuista kevään ja syksyn piirisarjan otteluista. Hyvä tytöt! 
 
 
Kuvassa vasemmalta oikealle Ida Kaukamo, Linda Andersson ja Unni Ikonen. (Kuvasta puuttuu Enna Puska). Edessä kauden pelaaja Tinja Lindfors.