Pirkkahalliturnaus 2012
Pirkkahalliturnaus 14.-15.1 lähestyy kovaa vauhtia ja turnaukseen on enää aikaa vajaa kuukausi. Olemme saaneet järjestäjiltä turnausohjeita ja lisätietoja.
 
Tässä kootusti tarkeimmät asiat (päivitetään tarvittaessa):
 
Kisakanslia eli turnaustoimisto sijaitsee turnauksen aikana Pirkkahallin (Tampereen messu- ja urheilukeskus) pääaulassa. Turnaustoimisto avataan lauantaina kello 7.00, ja joukkueen on ilmoittauduttava ensimmäisenä pelipäivänä ennen ensimmäisen pelin alkua sekä noudettava turnauksen infopaketti.
 
Majoitus
Hotellissa majoittuvat täyttävät etukäteen huonejakolistat, jotka järjestäjät toimittavat edelleen hotelleille. Tiedot hotelleista saamme sähköpostitse.

Koulumajoitus järjestetään Nuolialan koulun tiloissa osoitteessa Jaakontie 5, Pirkkala. Jokaiselle joukkueelle osoitetaan luokkahuone tai sitä vastaava tila, joten järjestäjät eivät suosittele erittäin suurten retkisänkyjen/ilmapatjojen käyttämistä, jotta kaikki mahtuvat majoitustilaan. Toimitamme majoituksen yhteydessä listan koululla majoittuvista henkilöistä sekä myös alaikäisten huoltajien yhteystiedot. Nyt ilmoittautunut kaksi pelaajien äitiä valvojiksi.
 
Ruokailut ja ruoka-aineallergiat
Turnauksen ruokailut järjestetään Pirkkahallilla (aamupala, lounas, päivällinen). Iltapalan saa mukaan Pirkkahallilta. Ruokalista ilmestyy järjestäjien nettisivuille viikon 52 aikana.
 
Myös ei majoittuvilla joukkueilla on mahdollisuus ruokailla Pirkkahallilla. Erilaisten ruokailujen hinnat ovat: Ateriapaketti 23 € (sisältää lauantain lounaan ja päivällisen sekä sunnuntain lounaan ja päivällisen). Yksittäinen ruoka-annos maksaa 7 euroa. Huom! Ennakkovaraukset ovat sitovia ja laskutetaan. Ruoka-aineallergioista on myös ilmoitettava erikseen.
 
Mattias koordinoi sekä ilmoittaa keskitetysti joukkueen & taustajoukkojen majoitukset, ruokailijat ja ruoka-allergiat viimeistään viikolla 52 järjestäjille.
 
Pelikentät
02-sarjan ottelut pelataan A-hallissa. Kaikilla kentillä on tekonurmialusta, joten suositeltavat kengät ovat turf-kengät, mutta myös nappulakengillä voi pelata. Pelikentillä on pukukopit, joissa on suihkumahdollisuus.
 
Otteluohjelmat
Turnauksen alustavat otteluohjelmat ilmestyvät viikon 50 aikana järjestäjien nettisivuille. Ohjelmiin voi tulla viime hetken muutoksia, mutta niistä tiedotetaan joukkueita, joita muutokset koskevat. Ottelutulokset ovat nähtävissä kisatoimiston viereisellä ilmoitustaululla sekä HUOM! kotijoukot (melkein) reaaliaikaisena järjestäjien nettisivuilla osoitteessa http://www.ilvesjalkapallo.fi/23.
 
Turnaussäännöistä mainittakoon pelitapa 7 v 7, peliaika 1 x 25 min ja aluepaitsiosääntö.
 
Sijoittuminen määräytyy tasapisteissä seuraavasti:
1. Keskinäisten otteluiden pisteet
2. Keskinäisten otteluiden maaliero
3. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
4. Koko sarjan maaliero
5. Koko sarjan tehdyt maalit
6. Arpa
 
Sijoitusotteluissa tilanteen ollessa tasan varsinaisen peliajan päätyttyä suoritetaan ottelussa rangaistuspotkukilpailu. Ensin molemmista joukkueista laukoo kolme pelaajaa, mikäli tilanne on edelleen tasan, jatketaan rangaistuspotkukilpailua pareittain niin kauan kuin ratkaisu löytyy.
 
Diplomit luovutetaan joukkueille viimeisen pelin jälkeen.
 
*****
 
Loppuun vielä linkki selviytymisoppaaseen Mansessa - Moron käytösoppaan avulla opit hetkessä Tampereen tavoille. Se on moro, nährää Pirkkahallissa nääs! :-)
Palaa takaisin
Pirkkahalliturnaus