arkisto‎ > ‎Pelit‎ > ‎Pelit ja turnaukset 2011‎ > ‎

Futsal 18.12.2011


 
18.12.2011 Futsal-peliaamu Hakaniemen Arena Centerin Jaffa Stationilla Arena Centerissa
 
Tänään 18 aamuvirkkua Viikkaria pelasi futsalia Hakaniemen torin alla Jaffa Stationilla. Edellisestä futsal-pelistä on lähes puolitoista vuotta aikaa, ja tytöillä oli pelin alussa totuttelua tutusta futiksesta hieman poikkeavaan futsal-pelitapaan, mutta hienosti tytöt pääsivät juonesta kiinni. Futsalia olikin harjoiteltu etukäteen syksyn liikuntasaliharjoittelussa.
 
Viikkarit olivat mukana kahdella joukkueella:
Leijonat (Fiina, Ida, Lotta, Unni, Jolanda, Ada, Madde, Tinja, Alva)
Harald (Emma, Olivia, Milla, Aure, Enna, Suvi, Sonja K, Anni, Sonja S).
Sannia ja Lindaa lukuunottamatta kaikki pääsivät mukaan vuoden 2011 viimeisiin peleihin. Molemmilla joukkueilla oli kaksi ottelua ja vieläpä samaan aikaan viereisillä kentillä.
 
Valmentajat antoivat tytöille viime hetken ohjeita ennen pelin alkua.
 
Leijonien ensimmäinen peli oli PPJ/Eira T02-T03:n tyttöjä vastaan. Peli alkoi hieman tahmeasti, mutta pikkuhiljaa tytöt pääsivät vauhtiin. PPJ/Eira iski ensimmäisen maalin, joka selvästikin sisuunnutti Viikkarit. Lopputulos Viikkareille 2-1. Maalintekijöinä Tinja sekä Ada, joka palkittiin myös tsemppari-viirillä. Hyvä Ada! 
 
Kommentti Leijona-katsomosta: Katsojilla oli luksusoltavat kuivassa ja lämpimässä sisätilassa. Futsalia oli helppo seurata, ja tapahtumia riitti. Kaikki kentällä olevat tytöt saivat osallistua peliin koko ajan minkä huomasi myös kotona. Ruoka maistui :-)
 
 
Harald pelasi puolestaan ensimmäisen pelinsä Honka/Pantteriinat T02:n tyttöjä vastaan. Etukäteen oli jo tiedossa, että Honka on taitava joukkue, joka ei päästä vastustajaansa helpolla. Peli alkoi tasaisissa merkeissä, ja maalipaikat molemmilla joukkueilla olivat kortilla. Pikku hiljaa pelin edetessä Honka pääsi tekemään tarvittavat maalit pelin voittamiseen. Ottelu päättyi 3-1 Hongalle. Viikkareilla oli muutama maalintekopaikka, mutta vain Olivia sai upotettua pallon vastustajan verkkoon. Hyvin tsempattu Olivia!
 

Kommentti Harald-katsomosta: Peli tytöillä häviöstä huolimatta oli positiivinen esitys – taisteluilme oli hyvä kaikilla ja pelattiin joukkueena.

 
Leijonien toisessa pelissä (Honka/Pantteriinat T02 - FC Viikingit/Leijonat T02) sai Viikkareitten maalivahti olla tarkkana. Ida torjui hienosti hyökkäykset pelaten nollapelin.
 
 
Peli Hongan Pantteriinattaria vastaan oli hyvää 1vs1 vääntöä puolin ja toisin. Hongassa oli Leijonillekin kunnon vastusta, ja vaihtopenkillä nähtiin hengästyneitä hikisiä ja punaposkisia tyttöjä. Peli päättyi Viikkareille 1-0. Isompaan futsal-maaliin sai pallon upotettua muistikuvien mukaan Alva. Maalin vieressä olleeseen pieneen maaliin saatiin pallo myös useamman kerran - siitä vaan ei valitettavasti saatu pisteitä :-). Tsemppari-viirin sai ansaitusti paljon töitä kentällä tehnyt ja hyvällä asenteella pelannut Jolanda.
 
Kommentti Leijona-katsomosta: Leijonien molemmat vastustajat olivat kovia - varsinkin ne jälkimmäiset. Leijonattarien ja Pantteriinattarien vääntöä seurasi mielellään.
 
 
Harald kohtasi toisessa pelissä FC POHU T02 -joukkueen. Vastustaja oli jälleen omaa kovaa luokkaansa ja pääsi heti pelissä niskanpäälle. Viikkareilla oli pelin alkuvaiheessa 2-3 hyvää avausmaalipaikkaa, mutta tällä kertaa ei onnistuttu. Pelin edetessä Viikkareitten puolustuksen pelikuri höltyi. Loistava maalivahtimme Enna sai pitää joukkuetta hyvän maalivahdin tavoin yksin pystyssä. Lopputulos 2-0 POHUlle.
 
Kommentti Harald-katsomosta: Ensimmäisen pelin yhtenäistä peliä olisi tarvittu - toisinsanoen pelattiin peliä yksilöinä - ei joukkueena.
 
 
Muut aamun pelit ja ottelutulokset löytyvät linkin takaa:
 
Kiitos vastustajille hyvistä otteluista!
 
Viikkarit siirtyivät futsal-pelien jälkeen hyväntuulisina ansaitulle ja odotetulle joulutauolle. Hakaniemen Jaffa Stationin käytävällä nähtiinkin hiippailevan useita iloisia tonttuja :-).
 
Toivotamme kaikille Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2012!