arkisto‎ > ‎Pelit‎ > ‎Pelit ja turnaukset 2011‎ > ‎

Tytöt vs. vanhemmat -peli 2011

26.10.2011 Tytöt vs. vanhemmat -peli
 
Eilen 25.10 pelattiin Kartanon kentällä yksi kauden tärkeimmistä ja odotetuimmista otteluista eli tytöt vs. vanhemmat. Tyttöjä riitti kolmeen kentälliseen ja vanhempia kahteen. Toiselle jaksolle vanhemmat saivat kentälle lisävahvistukseksi numerolla 10 pelaavan Messin. Pelinohjaajina toimivat Olivian ja Lindan isät.
 
Pelissä nähtiin hyvää syöttöpeliä ja kovaa taistelua pallosta. Tyttöjen pyörityksessä vanhemmilla oli tekemistä - kirjaimellisesti useampi pelaaja - mm. Madden ja Alvan & Tinjan isät - jäi tyttöjen jalkoihin. Myös vanhempien luottomaalivahdilta Masalta vaadittiin erityisesti venymistä. Masa sai olla yhtenään torjumassa laukauksia. Toivottavasti tuli venyteltyä hyvin pelin jälkeen?
 
Tytöistä mm. Enna, Anni ja Unni onnistuivat tunkeutumaan vanhempien puolustuslinjan läpi ja hienosti harhauttamaan veskaria ja upottamaan pallon maaliin.
 
Vanhempien maalitykit löytyivät äideistä. Idan ja Fiinan äideille tyttöjen maalivahdit Lotta ja Aure eivät voineet yhtään mitään. Tyttöjen puolustajat olivat hätää kärsimässä kun Sannin, Madden ja Sonja K:n äidit pyörittelivät palloa tyttöjen puolustusalueella. Isät kunnostautuivat myös maalinteossa. Emma A:n isän nimiin kirjattiin vanhempien ensimmäinen maali. Unnin isä vuorostaan sisuuntui tyttärensä hienosta ylämummosta ja kävi kuittaamassa maalilla. Tästä riitti varmasti keskusteltavaa iltapalan ääressä kyseisten pelaajien kesken. Suvin ja Jolandan isiltä nähtiin myös ansiokasta pelaamista - melkein pystyivät ohittamaan Millan!

Tytöt tsemppasivat ja kannustivat hienosti omiaan. Sonja S:lle, Emma L:lle ja Adalle tämä olikin ensimmäinen tytöt vs. vanhemmat peli. Vanhempien pelistä on vielä sanottava, että ovat tainneet ottaa salaa oppia tyttöjen valmennuksesta. Tähän sopii hyvin myös sanonta: omena ei putoa kauas puusta.
 
Paremmuutta ei saatu ratkottua vaan peli päättyi tasapeliin 5-5. Jäipähän molemmille joukkueille hampaankoloon jotain seuraavaan peliin! Vanhempien näkökulmasta tosin vastustajat sen kun kovenee. Lopuksi huudettiin huudot, käteltiin pelaajat ja lähdettiin hyvin mielin kotiin.
 
Kiitokset kaikille loistavasta ja jännittävästä pelistä! Hyvä Viikkarit ja Viikkarien vanhemmat!