19.8.2012
 
FC Viikingit T02 pelasivat viikonloppuna HyPS:n emännöimässä Aamuposti-turnauksessa Hyvinkäällä. Lauantaina pelattiin alkusarjan ja sunnuntaina jatkosarjan ottelut. Kahdelle päivälle joukkueella oli ohjelmassa viisi ottelua.
 
Mukana joukkueessa oli pelaamassa Ida, Milla, Olivia, Alva, Madde, Ada A, Unni, Enna, Ada S, Emma, Anni ja Suvi.
 
Lauantain pelit:
FC Viikingit - Ilves keltainen 1-1 (Maali: Olivia)
TuPS Tykittäjät - FC Viikingit 3-0
FC Viikingit - MPS 1-1 (Maali: Anni)
 
Lauantaina Viikkarit saivat vastaansa B-lohkossa Ilveksen, TuPS:n sekä MPS:n. Helteisessä säässä pelattiin kolme tasaväkistä ja vähämaalista ottelua, joissa kahdessa kolmesta päädyttiin tasapeliin. Viikkarityttöjen taisteluilme lauantain peleissä oli hyvä. Viimeistä peliä johdettiin pitkään 1-0 ja näin oltiin kiinni pelaamassa sunnuntain mitalipeliotteluissa sijoista 1-4, mutta kymmenen minuuttia ennen loppua MPS onnistui tasoittamaan pelin 1-1.
 
 
Sunnuntain pelit:
HyPS - FC Viikingit 0-0 (rp. 1-2) (Maalit rankkarikisassa: Olivia, Milla)
FC Viikingit - Ilves 1-2 (Maali: Emma)
 
Sunnuntaina taivaalla roikkuvat tummat pilvet tiesivät sadetta. Liukkaalle nurmikentälle ensimmäiseen peliin Viikkarit saivat vastaansa emäntäjoukkueen HyPS:n. Sade hankaloitti jonkin verran peliä ja palloa ei saatu kulkemaan kentällä toivotusti. Viikkareilla oli muutamia maalintekopaikkoja, mutta viimeistelyssä ei onnistuttu puolin ja toisin. Loppulukemat 0-0 tiesivät paremmuuden ratkaisua rangaistuslaukausskabassa. Annin laukaus kolahti ylärimaan, mutta seuraavina laukoneet Milla ja Olivia onnistuivat hienosti upottamaan pallon maaliin. Veskari Idan hienoilla torjunnoilla rankkarikisan voitto Viikkareille.
 
 
Turnauksen viimeiseen peliin lähdettiin levähdystauon jälkeen taistelemaan viidennestä sijasta. Tytöt saivat vastaansa Tampereen Ilveksen. Ensimmäisellä puoliskolla Viikkarityttöjen peli oli hukassa mikä kostautui - Ilves teki alkuun kaksi maalia. Toiselle pelipuoliskolle Viikkaritytöt kokosivat itsensä ja loppupelissä nähtiinkin Viikkareilta jälleen loistopeliä. Emma onnistui tasoittamaan lukemia yhdellä maalilla. Viikkareilla maalipaikkoja oli useita, mutta palloa ei saatu yrityksistä huolimatta maaliin. Loppulukemat Ilvekselle 2-1 ja Viikkareiden turnaussijoitus kuudes.
 
 
Turnaustulokset HyPS:n sivuilla.
 
Ensi viikolla jatketaan ensin piirisarjalla ja viikonloppuna Tampereella Radio 957 Cup turnauksen merkeissä.
 
Anni palkittiin tsempparipalkinnolla. Hyvä Anni!