arkisto‎ > ‎Pelit‎ > ‎Pelit ja turnaukset 2012‎ > ‎

Espoonlahti Cup 26.-27.5.2012


 
28.5.2012
 
Viikkareille hopeaa! Espoonlahti Cup huipentui hienosti toiseen sijaan!
 
Sunnuntaina jatkettiin pelaamista aurinkoisessa ja helteisissä olosuhteissa turnauksen sijoitusotteluilla. Voitettuaan lauantaina oman lohdonsa pelit Viikkarit pelasivat sijoista 1-8. Edessä oli pitkä päivä ja kolme jännittävää ottelua.
 
Sunnuntaina mukana pelaamassa oli vasemmalta oikealle:
Linda, Emma, Tinja, Ada-Julia, Sanni, Lotta, Ada A, Ida, Anni, Sonja K, Unni, Sonja M, Alva (kapteeni) sekä ensimmäisessä pelissä mukana ollut Milla (puuttuu kuvasta).
 
 
FC Viikingit - EPS Hopeasalamat 1-0
Maali: Sanni
Maalissa: Ada A ja Unni
Vihreä kortti: Anni
Viiri: Sanni
 
Ensimmäiseen peliin Viikkarit saivat vastaansa EPS Hopeasalamat, jotka sijoittuivat omassa lohkossaan D kakkoseksi heti FC POHUn jälkeen. Viikkarit ja EPS Hopeasalamat kohtasit Viikkarien omassa turnauksessa toukokuun toisella viikolla eli edellinen peli oli melko tuoreessa muistissa. Lisämaustetta tähän peliin toi myös sen tärkeys välieräpelejä ajatellen.
Molemmilla joukkueilla oli kovaa yritystä ja painetta saada maali aikaiseksi - tämä näkyi molempien pelistä. Lopulta Sannin hieno maalilaukaus tuotti tulosta ja tärkeä maali vapautti Viikkareitten pelin. Maalissa Ada A ja Unni hoitivat hommansa hyvin ja pitivät maalin mallikkaasti puhtaana. Loppulukemat 1-0 Viikkareille.
 
Sanni teki ensimmäisessä pelissä maalin.
 
FC Viikingit - Kasiysi Timantit 1-0
Maali: Ida
Maalissa: Sonja K ja Ada A
Vihreä kortti: Sonja K
Viiri: Linda
 
Välierässä ja päivän toisessa ottelussa Viikkareitten vastustajaksi asettui D-lohkovoittaja sekä WILD Fox Bluen ensimmäisessä sijoitusottelussaan selättänyt Kasiysi Timantit. Peliin lähdettiin jännityksellä ja asenteella - tiedettiin etukäteen, ettei pelistä tulisi helppoa eikä tullutkaan. Viikkarit taistelivat ja tsemppasivat kentällä - puolustus oli kovilla vastustajan hyökätessä. Toisella puoliajalla Ida kärjessä pisti pallon vastustajan maaliin ja Viikkarit menivät johtoon 1-0, joka jäi pelin myös lopputulokseksi. Viikkarit etenivät näin turnauksen loppuotteluun.  
 
Anni taistelee pallosta Kasiysin Pippurin kanssa. 
 
Tinja pelasi ja tsemppasi pelissä FC POHUa vastaan. Taustalla mukana tilanteessa Linda.
 
FC POHU - FC Viikingit 1-0 rp
Maalissa: Unni
Vihreä kortti: Unni
Viiri: Unni
 
Turnauksen jännittävä finaali pelattiin FC POHUn ja FC Viikinkien kesken. Helle ja väsymys, myös finaalipelin tuoma hermostuneisuus näkyi Viikkareitten otteissa ensimmäisellä peliajalla - toisella peli alkoi jo kulkea paremmin. POHU pelasi tänään vahvasti ja tarjosi todella kovan vastuksen - Viikkareilla oli päivän viimeisessä pelissä kaikilla pelipaikoilla tekemistä. Hienosti kuitenkin Viikkarit kestivät pyöritystä ja mm. puolustus hoiti hommansa. Maaliton peli varsinaisella peliajalla tarkoitti, että finaali ratkeaisi rangaistuspotkukilpailuun.
 
Näimme päivän lopuksi huikean jännittävän rankkarikisan, jossa kummankin joukkueen maalivahdit saivat antaa parastaan. Viikkareitten vakiomaalivahtien ollessa estyneitä poissaolon tai vammojen takia finaalin maalissa ollut Unni sai kunnian torjua POHUn rankkarit. Torjumista riitti ainakin seitsemän potkun verran ja toiseksi viimeisessä torjunnassa Unni loukkasi sormensa, mutta tyttö halusi sitkeästi jatkaa vielä maalissa kisan loppuun asti. POHU voitti lopulta rangaistuspotkukisan ja vei ansaitusti turnauksen voiton. Todella lähellä oli myös Viikkareitten voitto - Viikkarit saivatkin kotiläksyksi harjoitella pilkkuja :-)
 
Ei uskalla katsoa... Tyttöjä jännittää meneillään oleva rangaistuspotkukisa... 
 
Kiitämme EPSiä hyvän turnauksen järjestämisestä hyvissä olosuhteissa sekä vastustajia tsempistä ja hienoista peleistä! Onnittelut Viikkarit joukkueelle ja valmentajille hienosta kakkossijasta sekä uurastuksesta turnauksessa. Kuudessa pelissä pelattiin maalissa nollapeli! Suuntaamme katseet seuraavaksi kohti piirisarjapelejä sekä kauden päätapahtumaa Stadi Cupia.
 
Lisää turnaustunnelmia valokuvin Viikkareitten Facebook-sivuilla.
 
Kapteeni Ida sai kunnian hakea pokaalin joukkueen puolesta.
 
Linda valittiin Viikkareitten turnauksen tsemppariksi. Hyvä Linda! 
 
Finaalipelin veskarin Unnin vuoro saada kunniakirja ja mitali. Taustalla päivän toinen maalivahti Ada A. EPS:n edustajat tsemppaavat ja lohduttavat rangaistuspotkukisassa kätensä loukannutta Unnia.
 
 
26.5.2012
 
Tyttöjen -02 Espoonlahti Cupin kaksipäiväisessä turnauksessa pelattiin tänään Espoonlahden tekonurmella alkusarjan ottelut. Turnauksessa on mukana Viikkareitten lisäksi 15 joukkuetta. Ilmassa oli kunnon helteisen kesän meininki - aurinko hemmotteli pelaajia ja yleisöä.
 
Vastuuvalmentaja Mika pitää taktiikkapalaveria tytöille ennen ensimmäistä peliä.
 
 FC Viikingit - WILD Fox Blue 2-0
 Maalissa: Alva ja Sonja K
 Maalit: Unni, Aure
 Vihreä kortti: Alva
 Viiri: Sonja K
 HyPS - FC Viikingit 0-4
 Maalissa: Aure ja Unni
 Maalit: Unni, Anni (2), Sanni
 Vihreä kortti: Tinja
 Viiri: Aure
 FC Viikingit - TiPS Tähtikupla Vihreä 8-0
 Maalissa: Unni ja Milla
 Maalit: Sanni (2), Unni (3), Alva (2), Tinja (1)
 Vihreä kortti: Milla
 Viiri: Madde
 
Joukkueessa tänään pelasivat:
Sanni, Tinja, Unni, Olivia, Milla, Aure, Linda, Anni, Madde, Alva, Sonja K, Emma ja Ada S
 
Viikkarit pelasivat C-lohkossa, jossa Viikkareitten lisäksi oli mukana kirkkonummelainen WILD Fox Blue, hyvinkäälainen HyPS ja vantaalainen TiPS. Tänään pelattiin alkusarjaa, joiden sijoitusten perusteella jatketaan huomenna sunnuntaina.
 
Viikkarit saavat olla tyytyväisiä tämän päivän esitykseensä. Syöttöpeli kulki hyvin ja maaleja saatiin aikaiseksi usemman tytön voimin. Maalipaikkoja oli useita ja niitä "tuhlattiinkin". Maalitolpat ja ylärimat kolisivat kiitettävästi kun pallo viuhui kohti maalivahtia tai ohi maalista.
 
Viikkarit pelasivat myös hyvää puolustuspeliä ja maalivahdit olivat tarkkana. Hienosti päivän saldona oli nollapeli maalissa sekä lohkovoitto, joka saatiin voittamalla kaikki päivän kolme peliä.
 
Huomenna on taas uusi päivä ja uudet pelit. Ensimmäisenä Viikkarit saavat vastaansa emäntäjoukkueen EPS:n Hopeasalamat.
 
Tuloksia voi seurata EPS:n sivuilta.
 
Ensimmäisessä pelissä (FC Viikingit - WILD Fox Blue) kapteeni Ada S:n johdolla Viikkarit valmistautuvat loppuhuutoon.
 
 
Toisen pelin (HyPS - FC Viikingit) Viikkareitten kapteeni Milla huudattaa iloisia tyttöjä.
 
Kolmannessa pelissa Viikkarit pelasivat TiPS Tähtikupla vihreitä vastaan. Pallo on Lindalla, Sonja tarkkailee tilannetta.
 
Helteen ja pelin uuvuttamat Viikkari-tytöt rientävät ansaitulle lepotauolle ennen viimeistä peliä.
 
Valmentajat Mika ja Mats palkitsevat Madden viirillä. Madde oli tänään kolmannessa pelissä Viikkareitten kapteeni. 

Alkusarja:
FC Viikingit T02 - WILD Fox Blue 2-0
HyPS - FC Viikingit T02 0-4
FC Viikingit T02 - TiPS Tähtikupla Vihreä 0-8
Jatkosarja:
FC Viikingit T02 - EPS Hopeasalamat 1-0
FC Viikingit T02 - Kasiysi Timantit 1-0
FC POHU - FC Viikingit T02 1-0 rp