arkisto‎ > ‎Pelit‎ > ‎Pelit ja turnaukset 2012‎ > ‎

Futsal 2012


 
10.3.2012 Futsal-pelit Merihaan Pallohallissa
 
Viikkarit pelasivat näillä näkymin kevään viimeiset futsal-pelinsä Hakaniemen Merihaan Pallohallissa. Paikalla oli flunssa-aallosta huolimatta 15 iloista tyttöä, jotka oli jaettu kahteen joukkueeseen. Eilinen hohtokeilaus oli varmasti monella tytöllä vielä mielessä ja yksi tytöistä esittelikin keilapallon nostelun ja heittämisen kipeyttämiä käsiä. Peleihin lähdettiin hyvällä fiiliksellä.
 
 
FC Viikingit T02 - FC Kontu T02
Tulos: 7-0
Maalit: Linda (3), Olivia (2), Anni (2)
Joukkueessa pelasivat: Linda, Milla, Sonja K, Olivia, Enna, Sonja S, Ada S, Anni
Maalissa: Aure
 
Aamun ensimmäisessä pelissä Viikkarit saivat vastaansa tutut FC Kontun tytöt, joita vastaan on pelattu futsalia useampaan otteeseen tämän talven aikana. Punaisten ja sinisten taistossa pallo päätyi pääsääntöisesti sinisten maalin läheisyyteen mikä tiesi Kontun puolustukselle ja maalivahdille töitä. Linda oli liekeissä ja pelasi hyökkäyspeliä hyvällä draivilla. Olivia ja Linda rakensivat hyviä tilanteita maalilla mikä tuotti tulosta viiden onnistuneen maalin verran. Toisessa kentällisessä muun muassa Anni esitti hyvää peliä, Ada S:llä oli myös maali lähellä - laukaus meni harmillisesti hieman ohi. Viikkareitten puolustus hoiti mallikkaasti oman tonttinsa eikä veskari Aurella ei ollut paljon töitä. Viikkarijoukkue voi olla tyytyväinen peliesitykseensä. 
 
 
 
PPJ/Laru T02-03 - FC Viikingit T02
Tulos: 0-7
Maalit: Unni (5), Ida, Jolanda
Joukkueessa pelasivat: Alva, Tinja, Unni, Jolanda, Ida, Ada A
Maalissa: Aure 
 
Aamun toisessa ottelussa Viikkarit pelasivat PPJ/Larun tyttöjä vastaan. Viikkareitten puolustus sekä veskari Aure saivat olla hereillä kun PPJ:n tytöt karkasivat useampaan otteeseen puolustukselta vaaralliseen vastahyökkäykseen. Onneksi puolustus oli näissä tilanteissa ajan tasalla ja molemmat ottelut maalissa pelannut Aure torjui maalilaukaukset pelaten hienosti nollapelin. Unni oli myös liekeissä ja pelasi esimerkillisesti useimmat maalitilanteet loppuun asti. PPJ:n maaliverkko heilui myös Jolandan ja Idan laukauksista. Ada A, Tinja ja Alva taistelivat pallon 1vs1 tilanteissa kiitettävällä asenteella. Hyvä Viikkarit!
 
 
 
Viikkarit saivat pelata ylimääräisen harjoituspelin FC Kontun T03 tyttöjä vastaan. Aikataulusekaannusten takia Kontun tyttöjen vastustaja ei päässyt ajoissa paikalle, joten pelivuoro yhdessätuumin käytettiin näin hyödyksi. Kiitämme FC Kontun T03 tyttöjä hyvästä pelivastuksesta!