arkisto‎ > ‎Pelit‎ > ‎Pelit ja turnaukset 2012‎ > ‎Futsal 2012‎ > ‎

Futsal 12.2.2012


 
12.2.2012 Futsal-pelit Hakaniemen AC/Jaffa Stationilla
 
Futsal-peli-illat jatkuivat tänään kahdella ottelulla. Pelivuorossa oli Harald-joukkue, jossa pelasivat Anni, Milla, Aure, Sanni, Sonja K, Sonja S, Emma, Madde, Unni ja Ada.
 
 
FC Viikingit/T02 - HJK-j/Munkka T02
Tulos: 3-0
Maalit: Ada, Madde ja Anni
 
Ensimmäisessä pelissä Viikkarit kohtasivat HJK:n Munkan joukkueen tytöt. Pelissä molemmilla joukkueilla oli hyviä tilanteita - myös HJK:n tytöt onnistuivat hyökkäyksessä ja pääsivät laukomaan maalille, mutta onneksi Viikkareitten puolustus ja maalivahti Aure olivat näissä tilanteissa tarkkana ja ajantasalla. Taistelutahto Viikkareilla oli kova mikä tuotti tulosta. Tytöt onnistuivat 1vs1 väännöissä sekä viimeistelyssä, ja peli päättyikin Viikkareitten voittoon 3-0. Ilahduttavaa oli, että useampi tyttö onnistui maalinteossa. Myös Sonja S:llä oli maali lähellä.
 
 
 
Veskari Sanni pelasi hienosti nollapelin.
 
Gnistan/T02 - FC Viikingit/T02
Tulos: 0-4
Maalit: Unni, Emma ja Aure (2)
 
Toisessa pelissä Viikkarit saivat vastaansa oulunkyläläisen Gnistanin joukkueen, joka tarjosi myös kelpo vastuksen. Viikkarit pääsivät heti pelin alusta hyvin mukaan. Viikkareitten maalihanat avasi Unni onnistumalla vaparissa ja upottamalla pallon vastapuolen muurin ohi maaliin. Myös Emma ja Aure pääsivät maalinteon makuun. Ensimmäinen Auren maaleista syntyi kovalla kudilla ns. pitkästä rankkarista. Pelinohjaaja oli tarkkana futsalin säännöistä ja määräsi laukauksen suoritettavaksi ilman muuria, vaikka tytöt molemmilla puolilla luulivat muurin kuuluvan asiaan. Moni pelaaja ja katsoja sai siis tutustua tilanteeseen, jota ei aikaisemmin ollut tullut vastaan. 
 
Molemmissa otteluissa Viikkareitten syöttöpelissä olisi ollut parantamisen varaa ja puhetta olisi saanut olla enemmän. Toistaalta taas hyökättiin asenteella ja veskarit sekä puolustus hoitivat oman paikkansa hyvin. Kummassakaan pelissä vastustaja ei siis saanut palloa Viikkareitten maaliin asti. 
 
 
Futsalia pelataan taas tulevana viikonloppuna 18.2, jolloin Viikkaritytöt saavat vastaansa FC Kontun T02 ja T03 joukkueet.