18.2.2012 Futsal-pelit Myllypuron AC/Ed Stationilla
 
Hiihtoloman alkajaisiksi pelattiin kaksi futsal-ottelua Kontun tyttöjä vastaan Myllypuron Arena Centerissä. Viime viikonloppuna Viikkareista pelasivat Haraldit - nyt oli Leijonien vuoro. Joukkueessa pelasivat Ida, Alva, Enna, Ada S, Suvi, Linda, Olivia ja Unni. Kolme tyttöä oli alkuperin suunnitellusta kokoonpanosta poissa sairastumisen takia.
 
 
FC Kontu/T02 - FC Viikingit/T02
Tulos: 0-4
Maalit: Linda, Alva ja Enna (2)
 
Ensimmäisessä pelissä Viikkarit saivat vastaansa FC Kontu T02:n - tutun joukkueen aikaisemmista kohtaamisista. Viikkareitten maalissa veskarivuorossa oli Ida, joka pääsi tällä kertaa helpolla. Ida sai palloon pari kosketusta, ja saldona oli nollapeli. Tytöt pelasivat mallikelpoisesti omia pelipaikkojaan sekä hienosti hyödynsivät koko kenttää pelaamalla syöttöpeliä leveänä. Monella tytöllä oli selvästikin edellisistä peleistä sekä harkoista jäänyttä peli- ja taistelunälkää jäljellä - esim. Lindan, Alvan ja Ennan yritykset onnistuivat ja peli päättyi lopulta Viikkareille 4-0. Pelissä nähtiin maalien lisäksi myös muitakin sinnikkäitä yrityksiä, kovia kuteja ja maalitolppien kolinaa. Summa summarum: Leijonat saavat olla tyytyväisiä peliesitykseensä.  
  
 
 
 
FC Viikingit/T02 - FC Kontu/valkoiset T03
Tulos: 6-0
Maalit: Olivia (2), Unni (2), Ida ja Alva
 
Toisessa ottelussa Viikkarit pelasivat FC Kontun T03 -joukkuetta vastaan. Pelin alussa FC Kontun tytöt karkasivat hyökkäykseen kohti Viikkareitten maalia, mutta onneksi Viikkareitten puolustus paikkasi virheensä ja maalivahti Enna oli tarkkana. Peli oli pitkään tilanteessa 0-0 kunnes Olivia teki joukkueelle ensimmäisen ja tärkeän maalin. Tämän jälkeen peli vapautui ja Viikkareitten maalihanat aukesivat. Kontun maalilla oli pelin aikana huisketta ja hulinaa - useammalla tytöllä oli yritystä ja useita hyviä maalintekotilanteita.
 
Erityismaininnan ansaitsee FC Kontun veskari, joka pelasi taitavasti ja tuli rohkeasti palloihin vastaan. Viikkareille tämä oli opettavaista. Tytöt joutuivat harhauttamaan ja syöttelemällä etsimään maalipaikkaa normaalia tarkemmin. Viikkareitten voittolukemat olisivat hyvinkin voineet olla toisella kymmennellä, mutta Kontun veskari loistavilla torjunnoillaan ei antanut tähän mahdollisuutta.