arkisto‎ > ‎Pelit‎ > ‎Pelit ja turnaukset 2012‎ > ‎Futsal 2012‎ > ‎

Futsal 4.2.2012


 

4.2.2012

 

Ulkona paukkui pakkanen ja sateli lunta, mutta siitä eivät Viikkaritytöt välittäneet vaan hikoilivat futsalin parissa Myllypuron Arena Centerissa Gat/Ed Stationilla. Lauantai-iltana Viikkarit pelasivat neljä ottelua SPL Helsingin TE10 peli-illassa.
 
Viikkarit olivat mukana peli-illassa tuttuun tapaan kahdella joukkueella:
Leijonat: Lotta, Ada, Aada, Olivia, Jolanda, Unni, Emma, Madde
Harald: Anni, Sanni, Linda, Suvi, Enna, Sonja, Ida
 
FC Viikingit T02/Leijonat - MPS/Salamat T02-03
Tulos: 2-2
Maalit: MPS:n oma maali, Unni
Ensimmäisessä pelissä Leijonat saivat vastaansa Malmin Palloseuran Salamat. Leijonilla oli peli aluksi hieman hakusessa. Pelitapa 5v5 vaati totuttelua tutun 7v7 jälkeen. Ottelujännitystäkin oli selvästi ilmassa - syöttöpeli ja oman pelin ymmärtäminen ei mennyt ihan nappiin. Lisäksi vastustajat pelasivat hyvin, joten tytöt saivat tehdä töitä urakalla. Leijonat taistelivat asenteella uljaasti loppuun asti ja palkinnoksi saatiinkin tasoitusmaali Unnin hienolla läpimurtomaalilla.
 

FC Viikingit T02/Harald - FC Kontu T02
Tulos: 1-1
Maali: Sanni
Haraldin illan ensimmäinen vastustaja oli FC Kontu. Tytöt olivat alusta asti vahvassa vireessä. Syöttöpeli ja pelin painaminen kontulaisten kenttäpuoliskolle sujui suunnitelmien mukaan. Pelissä saatiin luotua mukavasti vetoja ja maalipaikkoja, joista Sanni tekikin pelin avausmaalin hyvän karvauspelin ansiosta. Ottelun loppupuoliskolla Kontu tasoitti hienon yksilösuorituksen ansiosta pelin lukemiin 1-1. Lopputuloksesta huolimatta Viikkareitten pelisuoritus oli kiitettävää!
 
 
FC Viikingit T02/Leijonat - FC Kontu T02
Tulos: 2-1
Maalit: Olivia
Leijonat kohtasivat illan toisessa ottelussa FC Kontun. Ennen pelin alkua tauolla keskusteltiin sekä hiottiin tyttöjen kanssa kuvioita mikä kannatti. Peli alkoi tytöillä ihan eri lailla kuin ensimmäisessä MPS Salamaa vastaan. Ottelu oli kaiken kaikkiaan hyvin tasainen. Viikkareitten tuoreimpien pelaajien Adan ja Aadan peliesitykset tekivät suuren vaikutuksen joukkueen valmentajiin. Peli päättyi Olivian maalien ansiosta Viikkareitten voittoon 2-1.
 

FC Viikingit T02/Harald - MPS/Suhinat T02-03
Tulos: 6-0
Maalit: Anni, Sanni (2) ja Linda (3)
Harald aloitti pelin kohtuullisen hyvin - tosin pelinälkä ei ollut alkuun aivan samaa luokkaa kuin ensimmäisessä pelissä Kontua vastaan. Aloituskokoonpanossa mukana ollut Anni kiitti luottamuksesta ja teki joukkueelle tärkeän avausmaalin, joka vapautti tyttöjen pelin. Syöttöpeli toimi nyt paremmin ja saatiin maalipaikkoja sekä maaleja aikaiseksi. MPS:llä oli pari hyvää vastahyökkäystä, jotka olisivat voineet päättyä maalintekoon. Tällä kertaa ei ollut kuitenkaan onnea matkassa. Molemmissa illan peleissä Harald-tytöt esiintyivät edukseen. Erityismaininnan arvoinen oli Suvin loistopeli, jonka myös valmentajat panivat merkille. Suvi ei valitettavasti saanut maalia hyvistä yrityksistä huolimatta!
 
Seuraavat futsal-pelit pelataankin jo ensi viikonloppuna 12.2, jolloin Viikkaritytöt ottavat mittaa HJK-j/Munkka T02 ja Gnistan/T02 -joukkueista.