arkisto‎ > ‎Pelit‎ > ‎Pelit ja turnaukset 2012‎ > ‎Futsal 2012‎ > ‎

Talvikauden aloitus: Futsal ja Talvisarja


 
18.11.2012
 
Talvikauden pelit käynnistyivät viime viikonloppuna futsal-peleillä T01-sarjassa sekä Talvisarjalla. Tänä viikonloppuna pelattiin vuorostaan T02-sarjassa ensimmäiset kaksi futsal-peliä.
 
 
Syksyllä joukkueen peluuttamisesta piirisarjan T01-sarjassa saatiin hyviä kokemuksia, joten päätettiin jatkaa futsalissa myös samalla linjalla. Tytöt pelaavat kahdella joukkueella ja kahdessa sarjassa (T02 ja T01). Näin saadaan kaikille kunnolla peliaikaa sekä kullekin oman tason mukaisia kehittäviä ja mielekkäitä pelejä. Mahdolliset poissaolot joukkueet paikkaavat pelaamalla ristiin tarvittaessa puolin ja toisin.
 
T01-joukkue: Ida, Sanni, Tinja, Unni, Aure, Linda, Alva ja Sonja
T02-joukkue: Lotta, Anni, Olivia, Milla, Enna, Madde, Amalia, Ada A ja Ada S
 
 
Futsal TE11
Lauantaina T02-sarjassa Lohjan Kisakalliossa tytöt saivat ensimmäisessä pelissä vastaansa EPS/Tulipallot. Futsal-peli oli ensimmäinen myös sitten viime talven, joten aluksi peli oli tytöillä hakusessa. Juonesta päästiin lopulta kiinni ja toinen peli PPJ/Larua vastaan olikin selvästi helpompi ja sujui ihan eri malliin. Futsal-kausi saatiin näin avattua ja päivä päättyikin voitolla iloisiin tunnelmiin. Pelit jatkuvat taas joulukuun alussa.
 
FC Viikingit - EPS/Tulipallot
Tulos: 3-6
Maalit: Anni ja Unni (2)
 
PPJ/Laru - FC Viikingit
Tulos: 1-5
Maalit: Unni (2), Anni, Olivia ja Madde
 
Viiri: Madde
 
Joukkueessa pelasivat: Olivia, Milla, Anni, Madde, Madde, Amalia, Ada S, Ida ja Unni
 
 
 
Futsal TD12
Futsalin T01-sarjassa pelattiin viikko sitten sunnuntaina Kirkkonummella Masalassa ensimmäiset pelit. Samoin kuten 02-sarjassa tämäkin joukkue haki ensimmäisessä pelissä tuntumaa futsaliin ja toisessa oltiinkin jo liekeissä. Ensimmäinen peli HJK-J/Kantsu Töölöä vastaan päättyi tasanumeroihin 2-2. Toisessa pelissä Ponnistusta vastaan alun tasanumerotilanteesta 1-1 tehty henkisesti tärkeä 2-1 johtomaali antoi joukkueelle itseluottamusta ja loppupeli sujuikin hyvässä nosteessa. Tässäkin sarjassa pelit jatkuvat joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna.
 
FC Viikingit/02 - HJK-J/Kantsu Töölö
Tulos: 2-2
Maalit: Aure ja Linda
 
Ponnistus - FC Viikingit/02
Tulos: 1-5
Maalit: Linda (2), Unni, Sanni ja Aure
 
Viiri: Linda
 
Joukkueessa pelasivat: Ida, Sanni, Unni, Aure, Linda, Sonja ja Madde
 
 
Talvisarja
FC Viikingit T02 osallistuvat myös viime vuotiseen tapaan KäPan ja PK-35:n yhteiseen Talvisarjaan, jossa pelataan kaksi peliä saman päivän aikana kerran kuukaudessa. Tänä vuonna sarja on yhteinen 01 ja 02 tyttöjoukkueitten kanssa. Talvisarjaa Viikkaritytöt pelaavat ns. sekajoukkueella.
 
Pelit pelattiin Pihlajamäen kuplassa iltamyöhäisellä. Viikareitten aloitus oli varovainen ja vähämaalinen - edellisestä pelistä oli jonkin verran aikaa ja syksyllä panostettiin taitokisaharjoitteluun. Jo tutuksi tulleen Tampereen Ilveksen kohtaamisessa Ilves oli tällä kertaa maalilla parempi. Illan toinen peli HPS:n tyttöjä vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin.
 
Ilves T02 - FC Viikingit T02
Tulos: 2-1
Maali: Anni
 
FC Viikingit T02 - HPS T01
Tulos: 0-0
 
Viiri: Linda
 
Joukkueessa pelasivat: Ida, Sanni, Unni, Olivia, Aure, Linda, Anni, Enna ja Sonja
 
Palaa takaisin