arkisto‎ > ‎Pelit‎ > ‎Pelit ja turnaukset 2012‎ > ‎Harjoituspelit‎ > ‎

TuPS - FC Viikingit T02 18.3.2012


 
18.3.2012  
 
FC Viikingit T02 kiittävät TuPS 02-03 joukkueen tyttöjä harkkapelikutsusta sekä hyvästä ja reilusta vastuksesta päivän peleissä Hyrylän Urheilukeskuksen tekonurmella.
 
Viikkarit oli jaettu kahteen joukkueeseen Leijoniin ja Haraldiin. Molemmat joukkueet pelasivat yhden pelin. Kaikki tytöt saivat paljon peliaikaa kuten myös pelata useita eri pelipaikkoja. Sää suosi tänään. Oli hienoa pelata ja seurata peliä taas ulkona ja isolla kentällä. Molemmissa otteluissa riitti jännitettävää myös yleisölle :-)
 
TuPS - FC Viikingit / Leijonat
Tulos: 0-3
Maalit: Tinja, Unni (2)
Joukkueessa pelasivat: Lotta, Ida, Tinja, Unni, Olivia, Madde, Suvi, Emma, Ada A
Veskarit: Lotta, Ida
 
Unnilla on viime aikoina maalinteko alkanut sujua ja tässäkin pelissä hän onnistui kaksi kertaa tarkoilla laukauksilla heiluttamaan vastustajan maaliverkkoa. Pelin toinen maalintekijä Tinja on mukana hyökkäystilanteessa. TuPSin veskari pelasi myös hyvän pelin ja torjui monta laukausta.
 
Suvi antaa sivurajaheiton. Lotta päästettiin pelin toisella puoliskolla maalista kentälle ja hyökkäyksessä hän sai aikaiseksi vaarallisia tilanteita TuPS:n maalilla. Madde taustalla seuraa tarkkana tilanteen kehittymistä.
 
Ada A onnistuu 1vs1 tilanteesta syöttämään pallon Tinjalle. 
 
Päivän toisessa harkkapelissä oli Haraldin vuoro pelata TuPS:n tyttöjä vastaan. Anni kuljettaa palloa - Sanni taustalla valmiina ottamaan syötön vastaan.
 
TuPS - FC Viikingit / Harald
Tulos: 2-0
Joukkueessa pelasivat: Sanni, Anni, Olivia, Milla, Aure, Enna, Sonja K, Sonja S, Ada S, Taika
Veskarit: Aure, Enna
 
Sanni pelasi jälleen kerran taidokasta peliä ja hienosti harhautti sekä voitti taisteluja palloista. Maalikin oli lähellä, laukaus osui tolppaan. TuPS:n maalivahti pelasi toisessa harkkapelissä hienosti nollapelin.
 
Enna taisteli pallosta sinnikkäästi ja hyvällä asenteella. Ada S taustalla valmiina auttamaan.