arkisto‎ > ‎Pelit‎ > ‎Pelit ja turnaukset 2012‎ > ‎

Radio 957 Cup 25.-26.8.2012


 
26.8.2012
Viikonloppuna Viikkaritytöt matkustivat Tampereelle Radio 957 Cup kutsuturnaukseen yhdentoista tytön voimin. Turnaus pelattiin tekonurmella Kaupin Urheilupuistossa. Mukana turnauksessa oli tyttöjä viidestä eri ikäluokasta.
 
 
Joukkueessa oli mukana pelaamassa Lotta, Ida, Sanni, Unni, Olivia, Linda, Madde, Sonja, Emma, Ada A ja Ada S
Viikkareitten kanssa A-lohkossa pelasivat ONS, TuPS ja TuNL. B-lohkossa oli yhtälailla taitavia joukkueita: JyPK, Ilves, Kontu ja FC POHU. Lauantaina pelattiin yksinkertainen sarja, jonka perusteella ratkottiin paremmuus sunnuntaina sijoitusotteluissa.
 
 
Lauantain pelit:
FC Viikingit - ONS 0-3, viiri: Sonja K
FC Viikingit - TuNL 1-0, maali: Linda, viiri: Unni
TuPS - FC Viikingit 2-0, viiri: Ada S
 
Lauantaina ensimmäinen peli alkoi jo 9.00 mikä tiesi joukkueelle aikaista herätystä ja lähtöä aamulla Helsingistä Tampereelle. Ensimmäiseen peliin tultiin lähes suoraan autosta eikä ehditty lämmitellä kunnolla. Tämä näkyi Viikkareitten pelissä, ja ONS ottikin pelistä ansaitusti loppulukemat 3-0. Päivän toisessa pelissä Viikkareitten peli-ilme oli aivan toista luokkaa. Tytöt tsemppasivat hienosti ja nyt nähtiin kunnon peliä. Moni tyttö ilahduttavasti ylitti itsensä. Linda teki pelin ainoan maalin, jolla Viikkarit ottivat 1-0 voiton. Kolmannessa ja päivän viimeisessä ottelussa saimme vastaan turnauspronssille pelanneen TuPS:n, joka pelasi vahvasti tämänkin pelin. TuPS:lle lukemat 2-0, ja Viikkareitten sijoitus oli alkulohkossa kolmas.
 
 
Sunnuntain pelit:
FC Viikingit - FC POHU 1-0, maali: Sanni, viiri: Sanni
FC Viikingit - TuNL 0-2, viiri: Madde
 
Sunnuntaina Viikkarit saivat vastaansa tutun FC POHUn. Perjantaina oli juuri pelattu pohulaisia vastaan TE10 piirisarjassa. Tiukassa ja erittäin tasaisessa pelissä jännitettiin ensimmäistä maalia ihan viimeisille pelisekunneille asti. Sanni ratkaisi pelin Viikkareiden hyväksi tekemällä maalin hetkeä ennen peliajan päättymistä eikä näin tarvittu rangaistuslaukauskisaa. Turnauksen viimeisessä pelissä pelattiin sijoista 5-6 yhdessä TuNL:n kanssa. Lauantaina alkusarjassa TuNL voitettiin maalilla mutta nyt oli TuNL:n vuoro hakea revanssi onnistuneesti. 2-0 lukemilla viimeisen pelin voitto Turkuun. Viikkaritytöt taistelivat ja yritystä riitti, mutta tsemppi tällä kertaa ei riittänyt maalintekoon. Viikkarit sijoittuivat turnauksessa kuudenneksi.
 
 
Lauantaina joukkue ehti käydä myös huvipuistoilemassa Särkänniemessä, joka oli houkuttelevan lähellä majoitusta. Sää suosi turnausta - ottelut pelattiin aurinkoisessa ja lähes helteisessä säässä. Radio 957 Cup viikonlopun parasta antia oli Särkänniemen sekä joukkueen yhteishengen kasvattamisen ja tiivistämisen lisäksi hyvät pelit tasaväkisiä vastustajia vastaan. Tampereelta kotiin palattiinkin arvokkaan kokemuksen kera sekä jokainen oppi varmasti paljon uutta.
Kiitämme Ilvestä hyvin sujuneista järjestelyistä. Turnauksen ottelutulokset Ilveksen kotisivuilla.
 
 
Joukkueen turnausmaskotti Makkara sai kyytiä veskari Idan käsissä.