arkisto‎ > ‎Pelit‎ > ‎Pelit ja turnaukset 2012‎ > ‎Sarjat‎ > ‎

Piirisarja: kevät 2012


 
25.6.2012
Kevään ja alkukesän viimeiset Helsingin piirin piirisarjan pelit pelattiin juhannusviikolla. Viikkarit osallistuivat T02-piirisarjaan kahdella nimetyllä joukkueella, joista FC Viikingit/punaiset pelasivat ykkös- ja FC Viikingit/valkoiset kakkoslohkossa. Molemmissa lohkoissa pelattiin kahdeksan ottelua.
 
Punaisten maaliero oli 36-10 saldona 5 voittoa ja 3 häviötä. Kevään aikana nähtiin odotetusti tasaisia ja jännittäviä pelejä mm. Viikkareitten, PK-35:n, Kontun ja FC POHUn kesken. Juuri tällaisia pelejä lähdettiinkin hakemaan - vahvoja, tasaväkisiä ja tarpeeksi haastavia vastustajia, joita vastaan pelaamisesta joukkue saa arvokasta kokemusta sekä oppii. Punaisten joukkueen paras maalintekijä oli tällä kertaa Linda, mutta moni muukin Viikkari-tyttö onnistui maalinteossa. Oli hienoa nähdä kuinka punaiset hitsautuivat yhteen pelaten pelit asenteella "the joukkueena". Kevään aikana nähtiinkin välähdyksiä taitavasti rakennetuista pelitilanteista ja syöttöpelistä.
Punaisissa pelasivat Lotta, Sanni, Tinja, Unni, Aure, Linda, Milla, Alva, Madde, Ada A
 
Valkoisten maaliero oli 48-13 ja joukkue voitti 5 ottelua, pelasi 2 tasapeliä ja hävisi yhden pelin. Anni urakoi mallikelpoisesti ollen kevään TE10-sarjan paras maalintekijä. Valkoisissakin moni tyttö onnistui Annin lisäksi maalinteossa. Kakkoslohkon joukkueiden tasoero näkyi maalieroissa, mutta lohkossa pelattiin muutamia haastavia tasavahvoja pelejä. Parhaimillaan tämäkin joukkue pelasi kiitettävästi yhteen, ja ennen kaikkea oli ilahduttavaa nähdä kuinka pelaajien taidot kehittyivät viikkojen aikana saaden ansaitusti valmennusjohdon kehut.
Valkoisissa pelasivat Ida, Anni, Olivia, Enna, Suvi, Sonja K, Emma, Ada S, Sonja S, Taika
 
Piirisarjan pelit tukivat hyvin kevään turnauksia ja päinvastoin. Tytöt pysyivät viikkojen aikana hyvässä pelivireessä. Aika hyvin pystyttiin pelaamaan nimetyillä joukkueilla ottaen huomioon, että tyttöjä oli 10 per joukkue sekä pelit samana iltana peräkkäin tai samaan aikaan. Muutamaan peliin saatiin poissaoloihin apuja aina toisen joukkueen 1-3 pelaajasta sekä valkoisten joukkueeseen kakkoslohkossa myös 03-tytöistä. Kiitos Annikalle ja Oonalle! Syksyllä jatketaan taas kohti uusia pelejä/turnauksia.
 
FC Viikingit/punaiset - FC POHU 1-2
 
FC Viikingit/punainen - FC Kontu 1-2
 
PK-35 - FC Viikingit/punainen 4-2
 
FC Viikingit/valkoinen - PPJ/Eira 4-0
 
HPS - FC Viikingit/punainen 0-11
 
FC Viikingit/punainen - HJK-j/Munkka 6-0 
 
 
Piirisarjan ja kevään turnausten jälkeen on aika potkaista pallo kohti ansaittua kesälomaa. Elokuussa jatketaan mm. Masto Cupin merkeissä. Hyvää kesää kaikille!