arkisto‎ > ‎Pelit‎ > ‎Pelit ja turnaukset 2012‎ > ‎Sarjat‎ > ‎

Talviliiga 2011-2012

FC Viikingit T02 pronssille Talviliigassa
 
31.3.2012
 
Käpylän kuplahallissa pelattiin tänään Talviliigan sijoitusottelut. Viikkarit sijoittuivat alkusarjassa omassa lohkossaan toiseksi. Sijoista 1-4 pelattiin Ilveksen, PK-35:n, TiPSin ja Viikkareitten kesken. Odotettavissa oli kovia, tasaisia ja vähämaalisia otteluita.
 
 
Joukkueen vastuuvalmentaja Mika piti tytöille pelipalaverin ennen ensimmäisen pelin alkua. Pelivuorossa oli tänään Ida, Sanni, Tinja, Unni, Olivia, Milla, Aure, Linda, Anni, Enna, Alva, Sonja K ja Emma.  
 
Ilves T02 - FC Viikingit T02
Tulos: 1-0
Maalissa: Ida
Viiri: Sonja K:lle mm. hyvästä peliesityksestä puolustuksessa
 
Ensimmäiseen otteluun tytöt lähtivät perhosia vatsanpohjassa. Vastassa oli Tampereen Ilveksen tytöt, jotka tiedettiin etukäteen taitavaksi ja kovaksi vastustajaksi. Viikkareitten pelissä oli selvästi aistittavissa hermostuneisuutta, ja peli pääsikin kunnolla käyntiin vasta loppupuoliskolla. Tuntui, että peliaika olisi loppunut Viikkareilta kesken. Tytöillä oli kova yritys päällä, mutta maalia ei saatu tällä kertaa aikaisiksi. Ilves vei lopulta jännittävän ottelun voiton 1-0 lukemin ja pääsi näin loppuotteluun.
 
 
 
 
FC Viikingit T02 - PK-35 T02
Tulos: 1-0
Maalissa: Aure
Maali ja viiri: Sanni
 
PK-35 tytöt pelasivat ensimmäisen ottelunsa tasan 1-1 TiPSia vastaan ja hävisivät rangaistuspotkukisassa TiPSille. Pronssiottelu pelattiin siis FC Viikinkien ja PK-35:n kesken. Joukkueet pelasivat alkusarjassa samassa lohkossa ja tämä oli jo toinen kohtaaminen Talviliigassa. Päivän ensimmäisen sijoitusottelun jännittäminen oli karissut pois ja Viikkarit lähtivät pronssiotteluun uudella ilmeellä. Tytöt pelasivat vapautuneesti ja pirteästi. Sanni teki pelin alkuun tärkeän maalin mikä antoi itseluottamusta ja uutta peli-intoa koko joukkueelle. PK-35:n tytöt eivät päästäneet Viikkareita helpolla - jännittäviä tilanteita oli puolin ja toisin. Lisämaaleja ei syntynyt pelissä enempää joten Viikkarit veivät voiton ja sijoittuivat hienosti Talviliigassa T02-sarjassa kolmansiksi Ilveksen (1.) ja TiPS:n (2.) jälkeen. 
 
 
Talviliiga saatiin näin iloisin tunnelmin päätökseen. Lopuksi tytöt saivat pronssimitalit kaulaansa. Tästä on hyvä jatkaa loppukevään ja kesän peleihin!
 
 
Talviliigan tulokset löytyvät täältä.

Talviliiga 2011-2012


3.3.2012 Talviliigan pelit LPS T02 - FC Viikingit T02, FC Viikingit T02 - MPS/Suhinat. Lue lisää

19.1.2012 Talviliigan peli PK-35 T02 - FC Viikingit T02. Lue lisää

10.12.2011 Talviliigan pelit jatkuivat kahdella otettelulla Käpylän Juniorhallissa. Lue lisää

19.11.2011 Talviliiga pyörähti käyntiin tyttöjen osalta Pihlajamäen Kuplahallissa. Lue lisää