Talviliiga 3.3.2012
 
3.3.2012 Talviliigan pelit Pihlajamäen kuplahallissa
 
Talviliigan viimeiset runkosarjan ottelut pelattiin lauantai-iltana Pihlajamäen kulplahallissa. Seuraavana on vuorossa sijoitusottelut kuun lopussa 31.3 Käpylän juniorhallissa. Pelien myöhäisestä ajankohdasta (klo 19.30 ja 20.30) huolimatta tytöt osoittivat hyvää työmoraalia ja pelasivat molemmat pelit asenteella ja tsempillä. Joukkueessa pelasivat Lotta, Sanni, Unni, Olivia, Milla, Aure, Enna, Madde, Suvi, Emma, Jolanda ja Ada. 
 
LPS T02 - FC Viikingit T02 
Tulos: 0-1
Maali: Aure
 
Ensimmäisessä pelissä Viikkarit saivat vastaansa tutun LPS-joukkueen. Tiesimme etukäteen odottaa pelistä tasaväkistä ottelua, jossa kumpi joukkue tahansa voisi viedä pisteet kotiin. Pelissä nähtiinkin molemmilta joukkueilta vaarallisia hyökkäyksiä ja peli pyöri vuorotellen kummankin maalin läheisyydessä. Viikkareitten puolustuksella riitti siis tehtävää ja Lotta maalissa pääsi myös torjumaan LPS:n maalilaukauksia. Tyttöjen pelistä huomasi, ettei isolla kentällä ollut pelattu vähään aikaan. Syöttöpeli, 1vs1 -taistelut ja puhe eivät myöskään menneet ihan nappiin, mutta tästä huolimatta Viikkarit saivat vastustajan maalilla hyviä tilanteita aikaiseksi. Esim. Aurella oli useampi hyvä yritys, joista yksi laukaus päätyi LPS:n veskarin ohi maaliverkkoon. Peli päättyi siis Viikkareitten voittoon 1-0. 
 
 
FC Viikingit T02 - MPS Suhinat 
Tulos: 2-1
Maalit: Unni, Milla
 
Toinen ja illan viimeinen ottelu pelattiin Viikkareitten ja MPS Suhinoitten kesken. Viikkarit painostivat peliä MPS:n päätyyn, mutta myös MPS:n tytöt pitivät puolustuksen ja veskari Auren varpaillaan. Viikkareitten ensimmäinen maali oli Unnin ns. jyräysmaali, jolle vastustajan puolustus ja veskari eivät voineet mitään. Toinen vastaava maali oli myös todella lähellä - pallo kolahti keskelle sivutolppaa. Pelin edetessä MPS iski takaisin nopeilla vastahyökkäyksillä, joissa yhdessä Viikkareitten puolustus herpaantui hetkeksi ja näin MPS tasoitti pelin. Viikkarit sisuuntuivat sekä tsemppasivat toisiansa ja MPS:n veskarin hyvästä pelistä huolimatta Viikkareitten voittomaali syntyi lopulta hienosti Sannin ja Millan yhteistyöstä - maalitilanne pelattiin loppuun asti ja Milla upotti pallon tarkalla laukauksella vastustajan maaliverkkoon. 
 
 
FC Viikingit T02 sijoittuivat alkulohkossa hienosti toiseksi ja pelaavat sijoista 1-4. Tulevana viikonloppuna selviää mitkä joukkueet PK-35 ja FC Viikingit saavat vastaansa 31.3, jolloin pelataan mitalipelit Käpylän kuplahallissa.
 
Talviliigan ottelutilannetta lohkojaoittain sekä ottelutuloksia voi seurata täältä.