Talviliiga 2011-2012
10.12.2011
Talviliigan pelit jatkuivat tänään kahdella ottelulla Käpylän Juniorhallissa.
 
FC Viikingit T02 (Leijonat) – HyPS T02/03
 
Tytöt tsemppasivat hienosti ja kentällä nähtiin hyvää syöttöpeliä. Viikkareitten puolustus ja veskari Lotta hoitivat oman osuutensa mallikkaasti eikä HyPS saanut mahdollisuutta viimeistellä hyökkäyksiään maaleiksi. Viikkareilla oli useita loistavia maalitilanteita HyPSin puolustuspäässä ja ottelu päättyikin ansaitusti Viikkareitten voittoon 4-0. 
 
Maalit: Emma (2), Alva ja Ida
Leijonat: Alva, Emma, Ida, Fiina, Unni, Ada, Enna, Anni, Linda ja Lotta (maalivahti)
 
Valmentaja Kaitsun kommentti: "Hyviä syöttöjä, mutta puhetta olisi voinut olla enemmän."
 
 

PPJ Laru T02/03 – FC Viikingit T02 (Harald)

 

Peli oli tasaväkistä taistelua puolin ja toisin. Viikkarit painostivat pelin vastustajan maalin läheisyyteen, mutta eivät saaneet palloa maaliin, vaikka yritystä oli ja useampi läheltä piti -tilanne - PPJ Larun tytöt puolustivat hyvin. Pelissä nähtiin mm. hieno viikkaritopparin nousu kentän läpi maalille. Unni pujotteli pallon vastustajien ohi harhauttaen myös oman pelaajan - maalilaukaus meni harmillisesti ohi. Viikkareitten oma maali pysyi edelleen puhtaana - kiitos hyvän puolustuksen ja maalivahdin. Tulos tasapeli 0-0.
 
Harald: Sonja K, Sonja S, Linda, Anni, Enna, Lotta, Unni, Alva ja Ida (maalivahti)
 
Valmentaja Kaitsun kommentti: "Puhetta oli nyt enemmän, mutta syötöt puuttuivat."
 
Seuraavat Talviliigan pelit pelataan tammikuun 14. (vastassa TiPS T03 Tehotytöt) Pihlajamäen kuplahallissa ja tammikuun 19. klo 17.30-18 (vastassa PK-35 T02) PK-35 hallissa Myllypurossa. FC Viikingit T03 tuuraavat joukkuetta ensin mainitussa pelissä. Tsemppiä ja kiitos tytöille jo etukäteen! Viikkarit T02 ovat tuolloin Pirkkahalliturnauksessa Tampereella. 
 
Talviliigan ottelutilannetta lohkojaoittain voi seurata täältä ja ottelutuloksia täältä.

Talviliiga 2011-2012

Palaa takaisin