Stadi Cup 2012
 
9.6.2012 Stadi Cupin neljäs ja viimeinen pelipäivä
 
Viikkareitten peliurakointi Stadi Cupissa on onnellisesti ohi. Viikkarit pelasivat neljän päivän aikana yhteensä 7 ottelua, joista ei hävitty yhtäkään. Viimeinen peli päättyi tasan 2-2 ja voittaja ratkottiin rankkariskaballa. Alkusarjan lohkovoitto oikeutti A-finaalipeleihin, joissa edettiin kahdella pelillä lähes mitaleille - lopullinen sijoitus 5-8 joukkueen joukossa. Taakse jäi vähintään 40 joukkuetta, joitten joukossa oli monta taitavaa joukkuetta. Maaleja tehtiin yhteensä 19 ja omaan maaliin päästettiin varsinaisella peliajalla pallo vain 3 kertaa. Viikkarit saavat olla tyytyväisiä turnaussuoritukseensa! Hyvä Viikkarit!
 
Unni jyrää ottelussa TiPSiä vastaan.
 
FC Viikingit - TiPS Tähtikupla Musta
Tulos: 3-0
Maalissa: Ida
Maalit: Tinja, Sanni, Anni
Vihreä kortti: ei jaettu
Viiri: Tinja
 
Lauantain ensimmäinen peli oli TiPS Tähtikupla Musta joukkuetta vastaan heti aamutuimaan klo 8.15. Ilmassa oli jatkopelijännitystä aamuväsymyksen lisäksi. Mahdollinen häviö tietäisi pelien päättymistä yhteen otteluun. Viikkarit esittivät ensimmäisessä pelissään turnauksen parastaan. Tytöt pelasivat joukkueena erittäin hyvällä tsempillä loistavaa peliä. TiPS oli kova ja taitava vastustaja, mutta hienosti Viikari-tytöt onnistuivat maalinteossa sekä mm. puolustuspelissä katkomaan TiPS:n vaaralliset hyökkäykset. Veskari Ida torjui varmasti maaliin kohdistuneet laukaukset. Viikkareitten ensimmäisen maalin teki Tinja, mikä vapautti selkeästi peliä. Toinen maali syntyi Sannin laukauksesta pilkulta ja kolmas Annin laukauksesta vastustajan kenttäpelaajan avustuksella. Lopputulos Viikkareille 3-0 ja näin Viikkarit jatkoon kahdeksan parhaan joukkoon välieriin.
 
Linda sisuuntui hyökkäyspelissä ja näytti tänään maalin paikan.
 
Viikkareitten joukkuehengessä on aina pikkuriikkisen tervettä huumoria mukana. Pelien välissä Viikkari-tytöt tanssahtelivat musiikin tahdissa kentän laidalla.
 
 
FC Viikingit - VJS Gebardit/punainen
Tulos: 2-2 (rp 2-3)
Maalissa: Ida ja Ada A
Maalit: Linda, Sanni
Vihreä kortti: Sonja K
Viiri: Enna
 
Toiseen peliin lähdettiin lähes kolmen tunnin tauon jälkeen. Taustalla jyskytti tieto, että joukkueen tulisi antaa kaikkensa jatkaakseen kohti mitalipelejä. Peli VJS:aa vastaan lähti käyntiin hitaanlaisesti. VJS:n joukkueessa oli taitavia ja hankalasti pidettäviä tyttöjä, joten Viikkarit eivät saaneet herpaantua hetkeksikään. Pelin loppua kohti Viikkareista löytyi aivan uskomaton tsemppi. Vastustajan iskettyä Viikkareitten maaliin kaksi kertaa Linda sisuuntui ja taisteli pallon vastustajan maalin. Tämän tärkeän maalin jälkeen Sanni teki heti perään toisen hienon maalin. Viikkareilta löytyi kunnon yritystä pelin loppuun asti, mutta ratkaisevaa kolmatta maalia ei saatu enää aikaiseksi. Peli päättyi tasapeliin ja paremmuus ratkottiin rankkarikisan voimin, josta numerot 3-2 vastustajalle. Viikkareitten pelit turnauksessa päättyivät tähän, mutta VJS Gebardit/punainen jatkaa finaaliin voitettuaan pelin Honka/Pantteriinat/Täplät joukkuetta vastaan. (Päivitetty 10.6: VJS Gebardit vei Stadi Cup 2012 turnauksen E10-ikäluokan A-finaalin voiton.)
 
Päivän molemmat pelit tarjosivat yleisölle myös jännittäviä hetkiä, mutta tämä jälkimmäinen peli oli huikea Viikkareitten loppukiritsempin takia!
 
Anni taistelee pallosta. 
 
 
Päivän päätteeksi käytiin vielä yhdessä valmentajien kanssa läpi Stadi Cupin saldo ja nautittiin herkkuja. Joukkue sai valmentajilta ansaittua kiitosta turnauksesta ja samalla muistakin kevään turnauksista. Tässäkin turnauksessa hitsattiin joukkuetta entistä enemmän yhteen ja kasvatettiin joukkuehenkeä. Tästä on hyvä jatkaa kolmen viikon kuluttua alkavaa kesälomaa sekä sen jälkeisiä pelejä ja turnauksia kohti. Kiitokset turnausjärjestäjille, joukkueen taustajoukoille & toimihenkilöille ja myös vastustajille hienosta turnauksesta unohtamatta tietenkin pääosan esittäjiä eli Viikkari-tyttöjä!
 
Stadi Cupin tunnelmia valokuvin FC Viikingit T02 Facebook-sivuilla.
 
 
8.6.2012 Stadi Cupin kolmas päivä sinetöi alkusarjassa Viikkareille E-lohkon ykkössijan
 
Stadi Cupin kolmanteen ja alkusarjan viimeiseen pelipäivään lähdettiin hieman kihelmöivin, mutta luottavaisin mielin. Päivän ensimmäinen peli oli PuiU/punaista vastaan ja toisessa pelissä kohdattiin KäPa. Viikkarit voittivat kaikki omat pelinsä ja näin myös samalla sijoittuivat alkusarjassa omassa lohkossaan ensimmäiseksi ja jatkavat 16 parhaan joukkueen joukossa pelejä A-finaalissa. Huomenna on edessä jännittävä ja varmasti tiukka jatkopeli heti aamutuimaan alkaen klo 8.15. Viikkarit pelaavat B-lohkossa toiseksi tullutta TiPS Tähtikupla/mustaa vastaan. (HUOM! Pelaajat paikalle Käpylään verryttelyyn puolta tuntia ennen peliä eli klo 7.45). Joukkueessa huomenna pelaavat: Ida, Unni, Tinja, Alva, Sonja, Anni, Enna, Emma, Sanni, Linda, Milla ja Aure
 
PuiU/punainen - FC Viikingit
Tulos: 0-2
Maalissa: Ida ja Aure
Maalit: Tinja, Sanni
Vihreä kortti: Alva
Viiri: Alva
 
Perjantain ensimmäisessä pelissä oli havaittavissa jonkin verran ns. aamupelin kankeutta. Ensimmäisen maalin laukoi Tinja, joka nousi puolustuksesta hienosti maalintekoon. Sanni pääsi pallon kanssa kentän läpi maalille, mutta kaadettiin. Pelin toinen maali syntyi näin Sannin antamasta rankkarilaukauksesta. Ensimmäisestä pelistä erityismaininnan ansaitsee puolustuksesta Olivia ja Ada S, joiden molempien peliesitys oli tänään kiitettävää.
 
Tinja teki maalin päivän molemmissa otteluissa
 
FC Viikingit - KäPa
Tulos: 3-1
Maalissa: Ada A, Ida ja Aure
Maalit: Unni, Tinja, Sonja K
Vihreä kortti: Olivia
Viiri: Ada S
 
Päivän ja alkusarjan viimeisessä pelissä Viikkarit kohtasivat Käpan, jota vastaan on pelattu kevään aikana mm. piirisarjan peli. Lindan syötöstä Unni kuljetti pallon maalille ja laukaisi sen varmoin ottein maalivahdin taakse. Näin saatiin maalitili auki Viikkareille. Toinen maali oli hieno Tinjan laukaus, jolle vastustajan veskari ei voinut mitään. Maaliverkko heilui kolmannen kerran kun Sonja K pisti pallon sisään. KäPa onnistui saamaan pallo lopulta myös Viikkareitten maaliin. Pallo pääsi veskari Idalta karkuun (ns. oma maali) ja samalla Ida loukkasi polvensa. Viikkareilla oli yritystä ja useita hyviä tilanteita vastustajan maalilla, mutta taas saatiin huomata, ettei maalinteko ole aina helppoa. Lopputulos siis Viikkareille 3-1 ja näin alkusarjan voitto E-lohkossa.
 
Toisessa pelissä Viikkareitten kapteeni Emma johtaa joukkueen loppuhuutoa.
 
 
7.6.2012 Stadi Cupin toinen päivä
 
Tänään Viikkareilla oli ohjelmassa vain yksi ottelu ja se pelattiin EPS/Hopeasalamaa vastaan. Viikkarit ja EPS/Hopeasalamat ovat tämän kevään aikana jo kohdanneet toisensa kolme kertaa  (Valtti Cup, Viikkareitten oma kevätturnaus ja Espoonlahti Cup). Kaikki pelit ovat olleet tasaväkisiä ja erittäin vähämaalisia. Yksi peleistä päättyi Viikkareitten voittoon 1-0 ja kaksi muuta 0-0 tasapeliin. Tiedettiin siis etukäteen odottaa tasavahvaa ottelua.
 
"Unni maalintekijä"
 
FC Viikingit - EPS/Hopeasalamat
Tulos: 1-0
Maalissa: Ida ja Aure
Maali: Unni
Vihreä kortti: Aure
Viiri: Milla
 
Viikkareitten peli alkoi hieman laiskanlaisesti ja joukkue pääsi vauhtiin vasta kunnolla ennen puolta-aikaa. Loppua kohti parannettiin peliä, mutta silti pelissä ei nähty kuitenkaan parasta Viikkari-peliä. Pelaajilla oli hyviä paikkoja vastustajan maalilla, mutta tilanteita ei onnistettu tällä kertaa viemään kunnolla loppuun asti. EPSin puolustus ja veskari olivat tarkkana ja onnistuivat torjumaan monta laukausta. Unni onnistui maalinteossa pelin ensimmäisellä puoliskolla tehden yhden maalin ja näissä lukemissa pysyttiin pelin loppuun asti. Viikkaripuolustus sekä veskarit hoitivat tonttinsa tässäkin pelissä mallikelpoisesti ja Viikkarit jatkavat omassa maalissaan hienosti nollapeliä. Viikkareille siis voittolukemat 1-0.
 
Sanni taistelee pallosta - Alva taustalla varmistaa.
 
Perjantaina turnaus jatkuu Käpylässä kahdella ottelulla. Ensimmäisenä Viikkarit kohtaavat PuiU/punaiset ja päivän toisessa pelissä KäPan.
 
 
6.6.2012 Stadi Cupin ensimmäinen päivä
 
Kauden kohokohta ja odotettu Stadi Cup alkoi hyvissä tunnelmissa. Tänä vuonna turnaukseen osallistuu 296 joukkuetta ja pelit pelataan Töölön pallokentällä Urheilukadulla, Käpylän Urheilupuistossa sekä Kontulan liikuntapuistossa. Käpylän kentillä oli ainakin aikaisempien vuosien tapaan hieno ja iloinen meininki.
 
 
E10-sarjassa pelaa tänä vuonna 48 joukkuetta. Joukkueet on jaettu kahdeksaan lohkoon, joista FC Viikingit T02 pelaavat lohkossa E. Viikkareitten pelikavereina alkulohkossa on PuiU/punainen, KirkU/Mansikat, KäPa, EPS/Hopeasalamat ja VJS Flamingot mustat 03. Keskiviikosta perjantaihin pelataan alkulohkot ja lauantaista sunnuntaihin välierät ja finaalit. Viikkareitten pelituloksia voi seurata turnauspalvelusta täältä sekä E10-ikäluokan kaikkia tuloksia tämän linkin takaa.
 
Anni päivän ensimmäisessä pelissä esitti hyviä otteita hyökkäyspelissä.
 
FC Viikingit - VJS Flamingot Musta 03
Tulos: 1-0
Maalissa: Lotta ja Aure
Maali: Unni
Vihreä kortti: Alva
Viiri: Unni
 
Ensimmäinen Stadi Cup päivä käynnistyi ottelulla VJS Flamingot Mustaa 03 joukkuetta vastaan. Pelissä oli havaittavissa aluksi turnauksen ensimmäisen ottelun painetta, mutta ensi minuuttien jälkeen peli saatiin käännettyä Viikkareitten painostukseksi. Tytöt esittivät hyviä otteita pelin aikana mm. puolustuspelissä. Ottelun ainoan maalin teki Unni ja näin ensimmäisestä pelistä kirjattiin loppulukemat 1-0 Viikkareille.
 
Lotta kuljettaa palloa kohti VJS:n maalia.
 
Taustalla Unni syöttää pallon, josta Sonja S taistelee yhdessä KirkU:n pelaajan kanssa.
 
KirkU/Mansikat - FC Viikingit
Tulos: 0-7
Maalissa: Lotta ja Ada A
Maalit: Linda (4), Aure, Unni ja Milla
Vihreä kortti: Sanni
Viiri: Linda
 
Päivän toisessa pelissä tytöt saivat vastaansa KirkU/Mansikat. Ensimmäistä peliä virkistäneet sadekuurot olivat väistyneet ja ottelu pelattiin kesäisessä auringonpaisteessa. Viikkarit olivat pelissä vahvoilla ja saivat aikaiseksi useita vaarallisia tilanteita vastustajan maalilla. KirkU:n maalivahti palkittiinkin ihan ansaitusti vihreällä kortilla. Pelissä näkyi Viikkareitten ahkeran yhdessä harjoittelun tulos. Useamman tytön voimin tehtiin maaleja ja peli päättyi lopulta Viikkareitten voittoon 7-0.
 
 
Stadi Cupiin kuuluu myös perinteisesti joukkuehengessä iloinen yhdessäolo. Tytöt taustoineen hengailivat päivän aikana uutukaisen Viikkari-teltan alla jutustellen ja eväitä syöden. Pelien välissä tytöillä oli myös aikaa pelata vähän pesistä á la Viikkarit.
 
Sonja K mailan varressa.
 
Unni lyö "palloa" - Sonja K syöttää. 
 
Lotta syöttää ja Sanni näyttää mallia. Emma odottaa omaa lyöntivuoroaan. 
 
Huomenna jatketaan Stadi Cupin merkeissä. Viikkareiden kanssa kentälle asettuu jo kevään peleistä tuttu EPS/Hopeasalamat.
 
"Vuokista me tullaan ja kovia me ollaan. Loppuun asti tsempataan ja reilu peli pelataan. Viikkarit!"