FC Viikingit T02/T03 kevätturnaus 12.5.2012
Gnistan T03 tytöt tuulettavat iloisesti turnauksessa voitettuja otteluita. Hyvä tytöt!
 
13.5.2012
Eilen saatiin onnellisesti päätökseen FC Viikinkien tyttöjen T02/03 kevätturnaus, joka järjestettiin jo kolmatta kertaa Vuosaaressa. Säätiedotus lupasi alkuviikosta kevätmyrskyä rakeineen ja kaatosadetta lauantaiksi. Onneksi ennusteet muuttuivat turnaukselle suotuisammaksi viikon aikana. Aurinko pilkisteli turnauspäivän aamuna, mutta iltapäivällä jo pelattiin pilvisessä säässä ja ajoittaisessa heikossa tihkusateessa. Kylmä kevättuuli pureutui luihin ja ytimiin asti. 
 
Turnaus järjestettiin yhdessä FC Viikingit T02 ja T03/T04 joukkueiden taustojen kanssa. Ensimmäistä kertaa oltiin Kartanon tekonurmikentällä, jossa peleihin oli käytössä neljä kenttää. Otteluita pelattiin päivän aikana 40 ja mukana oli yhteensä kaksikymmentä joukkuetta - kymmenen kummassakin ikäluokassa mm. Tampereelta, Kouvolasta ja Turusta asti. 
 
Kiitämme kaikkia turnaukseen osallistuneita joukkueita valmentajineen ja taustoineen, turnauksemme tukijoita (mm. Lidl, Leaf, Eckes-Granini, Wotkins, Vuosaaren VPK, Aurinkolahden K-Market), pelinohjaajia, kuuluttaja Jari-Petteri Pahtelaa, Viikkareitten vanhempia, turnausvastaavia ja kaikkia, jotka ahkeroitte ja teitte yhdessä kanssamme tästä turnauksen. Päivän aikana nähtiin hienoja pelejä ja hyvää joukkuehenkeä kentillä. Oli ilo katsoa taitavaa ja innokasta tyttöfudista - tulevaisuuden pelaajien taiturointia ja tsemppausta.
 
Kuvia ja turnaustunnelmia löytyy lisää Facebookista.
 
Tulokset löytyvät turnaussivustolta.
 
Nähdään taas ensi vuonna kevätturnauksen merkeissä!
 
 
Turnausalueella vieraili Vuosaaren VPK:n paloauto, johon turnausväki sai tutustua. Mm. palomiehen kypärää sai kokeilla sekä käydä istumassa autossa. VPK:laiset vastasivat myös mielellään isompien ja pienempien paloautosta kiinnostuneiden kysymyksiin. 
 
 
 
Viikkareitten tytöt 02 olivat mukana turnauksessa kahdella joukkueella. Yllä FC Viikingit T02/valkoiset, jotka pelasivat B-lohkossa ottelut PPJ Eiran, ACK:n, Ilveksen sekä MPS kanssa. FC Viikingit T02/punaiset (alla) pelasivat A-lohkossa tiukkoja ja tasaisia pelejä PK-35:n, EPS:n, TuNL:n ja Ilveksen kanssa.
  
 
 
Milla (yllä) ja Olivia (alla) saivat ansaitusti FC Viikingit T02/punaisen ja valkoisen joukkueen tsempparipalkinnot. Onnittelut. Hienosti tsempattu Milla ja Olivia.
 
 
 
 
Kylmä tuuli sai pelaajat liikkumaan kentällä myös pelien tauoilla. 
 
Turnausalueella oli myös pallotutka, jossa saattoi testata potkun voimaa. Kovimmat kudit palkittiin risteilylahjakortilla. Viikkareiden T02 joukkueen pelaaja Unni näyttää mallia.
 
 
 
PK-35:n Anni valittiin joukkueensa tsemppariksi. PK-35 pelasi vahvan turnauksen ja voitti kaikki ottelunsa. Hyvä tytöt!
 
FC Viikinkien T03 joukkueen tsempparipokaalilla palkittu Fiina onniteltavana. 
 
  
 
Viikkareiden T02/valkoisen joukkueen Madde yhdessä MPS:n pelaajien kanssa taistelee pallosta.
 
Viikkareiden T02/punainen joukkue ja EPS T02/Hopeasalamat (alla) pelasivat tasan 0-0.
 
 
 
Lisää iloisia tsempparipokaalilla palkittuja. Yllä MPS T02:n ja alla MYPAn T03 turnauksen tsemppaajat.
 
 
Turnauksen parasta antia: onnellinen voittohymy. Onnea TuNL:n tsemppaajalle (alla) pokaalista!
 
 
 
  

Muualla netissä

PK-35: kauden parasta peliä Kartanolla

PK:n video


Viikareiden pelit:
PK-35 T02 - FC Viikingit T02/pun 1-0
TuNL T02 - FC Viikingit T02/pun 2-1
FC Viikingit T02/pun - EPS T02 0-0
FC Viikingit T02/pun - Ilves Keltainen T02 1-1
 
PPJ Eira 02 - FC Viikingit T02/valk 2-4
FC Viikingit T02/valk - MPS T02 1-0
ACK T02 - FC Viikingit T02/valk 1-0
FC Viikingit T02/valk - Ilves 2 T02 2-4