FC Viikingit kevätturnaus E10- ja F9-tytöille 12.5.2012
Tervetuloa FC Viikinkien järjestämään yksipäiväiseen T02/T03 tyttöjen jalkapalloturnaukseen lauantaina 12.5.2012 Kartanon tekonurmikentälle Vuosaareen! Järjestämme tapahtuman jo kolmatta kertaa peräkkäin. Aiempien turnausten palautteessa on kehuttu mm. toimivia järjestelyjä sekä kesäkauteen virittäytymisen kannalta sopivaa ajankohtaa.
 
Mukaan mahtui 20 joukkuetta: TE10- ja TF9-sarjassa kummassakin 10 joukkuetta.
 
Pelit pelataan neljässä lohkossa (2 lohkoa per ikäluokka) Suomen Palloliiton Kaikki pelaa -säännöillä ja -hengessä. Turnauksessa ei pelata sijoituksista, pisteitä ei lasketa tai sarjataulukoita ei tehdä/julkaista. Joukkueen ohjaajat huolehtivat siitä, että joukkueen pelaajia peluutetaan tasapuolisesti.
 
Pelimuoto on ikäluokassa TE10 7v7 ja peliaika 2x15 minuuttia. Ikäluokassa TF9 pelimuoto on 5v5 ja peliaika vastaavasti 2x12 minuuttia. Ohjelmasta löydät tarkoja peliaikoja.
 
Pelaajat palkitaan osallistumismitaleilla (max 15 mitalia/joukkue) ja kunniakirjoilla viimeisen ottelun päätyttyä kisatoimiston edustalla. Lisäksi jokaisesta joukkueesta palkitaan turnauksen tsemppari, jonka joukkue valitsee.
 
Turnausalueella on buffet, jossa on myynnissä mm. kahvia, pullaa, limua, mehua, hedelmiä, sämpylöitä, hodareita, pyttipannua, nuudeleita, grillimakkaraa ja välipalapusseja. Lisäksi voi kokeilla onnea arpajaisissa sekä potkun vauhtia ja voimaa pallotutkassa. Vuosaaren VPK:n paloauto vierailee myös alueella.
 
Lisätietoja ja tiedustelut: Mattias Lindroth, puh 050 527 3656, viikingit(at)gmail.com
 
Lämpimästi tervetuloa! Kartanon kentällä nähdään!