Masto Cup 3.-4.8.2013
Masto Cupissa oli mukana pelaamassa Sanni, Aida, Aure, Unni, Madde, Anni, Sonja, Ada-Julia, Tinja, Enna, Alva, Linda sekä kuvasta puuttuvat Olivia ja Ida.
 
4.8.2013
 
Tytöt osallistuivat Lahdessa FC Kuusysin järjestämään Masto Cupiin jo kolmatta kertaa. Mukkulan kentillä ja palloiluhallissa pelattiin lauantaina ja sunnuntaina helteessä E11-ikäluokan tyttöjalkapalloa. Mukana oli 18 joukkuetta, jotka oli jaettu neljään lohkoon. Lauantaina kahdessa lohkossa pelasi viisi joukkuetta kukin neljä peliä ja lopussa kahdessa lohkossa neljä joukkuetta kolme peliä. Viikkareitten kanssa samassa A-lohkossa pelasivat ACK, FC Kuusysi valkoinen, JäPS sininen ja Sudet valkoinen. Kaksi parasta / eniten pisteitä saanut kustakin lohkosta pääsisi jatko-otteluihin pelaamaan sijoista 1-8.
 
Alkusarjassa A-lohkossa Viikkareiden lisäksi ACK ja FC Kuusysi pelasivat pitkään tasapistein jatkopaikasta 1-8. FC Kuusysi valkoinen voitettiin 1-0, mutta ACK:lle hävittiin 0-2. JäPS sininen voitettiin vuorostaan 3-0, mutta päivän viimeisessä pelissä Sudet tasoittivat pelin viime minuuteilla meille harmillisesti vaparilla 1-1 ja näin Viikkarit jäivät pisteissä lohkossa kolmanneksi. Sunnuntaina Viikkarit pelaisivat sijoista 9-16. Lauantain peleissä maalinteko ja erityisesti siinä viimeistely oli tahmeessa kesän jäljiltä. Palloa ei vaan saatu maaliin sisään - ei sitten millään, vaikka Viikkareilla peliä hallitsevana oli useita yrityksistä ja hyviä tilanteita maalilla.
 
Sunnuntaina oli uusi päivä ja peli-ilme. Tavoitteena oli B-finaalin voitto ja 9. sija, tehdä maaleja sekä nähdä joka tytöllä enemmän yritystä ja tsemppiä pelikentällä. Näissä onnistuttiinkin. Kaikki kolme sunnuntain peliä voitettiin puhtaalla maalipelillä omissa ja peli kulki jo paljon paremmin kuin lauantaina.
 
Viikkareitten saldo alkusarjan peleistä oli 3 voittoa, yksi tasapeli ja yksi häviö. Jatkosarjassa 3 voittoa. Maaliero turnauksessa 15-3. Summa summarum - kaiken kaikkiaan hyvä turnaus tytöillä varsinkin kun otetaan huomioon kesätauko harjoittelussa.


Alkusarjan pelit:
 
FC Viikingit - FC Kuusysi valkoinen 0-1
Maali: Unni
Viiri: Unni
 
ACK - FC Viikingit 2-0
Viiri: Sanni
 
JäPS sininen - FC Viikingit 0-3
Maalit: Sanni (2), Anni
Viiri: Aida
 
FC Viikingit - Sudet valkoinen 1-1
Maali: Sanni
Viiri: Tinja

 
Jatko-ottelut:
 
FC Viikingit - FC Wild 6-0
Maalit: Linda (2), Aure (2), Sanni, Unni
Viiri: Madde
 
FC Viikingit - HyPS 2-0
Maalit: Unni, Tinja
Viiri: Tinja
 
FC Viikingit - FC Kuusysi valkoinen 2-0
Maalit: Linda, Unni
Viiri: Linda
 
Tsempparipalkinto: Unni
 
Turnaussivut ja kaikki pelitulokset löydät täältä.
 
Masto Cupin tulokset TE11-sarjassa:
1. FC Honka Mustat
2. FC Kuusysi valkoinen
3. PK-35
4. PU-62
5. Ilves
6. EPS
7. Sudet punainen
8. ACK
9. FC Viikingit
10. FC Kuusysi sininen
11. HyPS
12. Valtti
13. MPS
14. FC WILD
15. JäPS sininen
16. PaRi
17. Sudet valkoinen
18. SV

 
FC Viikingit T02 kiittää Masto Cupin järjestäjiä hyvin sujuneesta turnauksesta.
 
Viikkaritytöt suuntaavat katseensa T01 ykkösen piirisarjapeleihin, jotka alkavat ensi sunnuntaina.