Stadi Cup 5.-9.6.2013
Joukkueessa pelasivat: Tinja (edessä), Aure, Alva, Aida, Madde, Sonja, Ida, Amalia, Linda, Sanni, Unni, Olivia, Anni ja Aada, joka puuttuu kuvasta.
 
8.6.2013
 
Joukkue osallistui jo neljättä kertaa peräkkäin Euroopan suurimpaan tyttöturnaukseen Stadi Cupiin. Paras tapa aloittaa kesäloma! Tyttöjen pelit (1-2 peliä per päivä) pelattiin Käpylän kentillä missä huokui iloista karnevaalitunnelmaa pelaajien, taustojen ja kannustajien kesken. Tänä vuonna säät suosivat urakalla turnausta eli aurinkoa ja hellettä riitti joka päivälle. Vesi vilvoittajana olikin pelien välissä tervetullutta.

 
TE11-sarjaan oli ilmoittautunut mukaan 45 tyttöjoukkuetta. Joukkueet oli jaettu kahdeksaan 5-6 joukkueen lohkoon. Viikkarit pelasivat lohkossa F yhdessä HPS:n, HJK-J/Töölön, JäPS/valkoisen, EPS Hopeasalamien sekä VJS/Gepardit valkoisten kanssa.


Alkusarjassa pelattiin viisi ottelua:
 
EPS Hopeasalamat - FC Viikingit 0-5
Maalit: Sanni (2), Alva ja Aure (2)
Viiri: Aada R
Vihreä kortti: Alva
 
FC Viikingit - HPS 0-0
Viiri: Unni
Vihreä kortti: Sonja
 
HJK-J/Töölö - FC Viikingit 2-5
Maali: Linda (2), Sonja (2) ja Aure
Viiri: Sonja
Vihreä kortti: Tinja
 
FC Viikingit - VJS/Gebardit valkoinen 3-1
Maalit: Sonja, Sanni ja omari
Viiri: Aida
Vihreä kortti: Alva
 
JäPS/valkoinen - FC Viikingit 0-8
Maalit: Sanni, Sonja, Alva (2), Aure (2), Enna ja Anni
Viiri: Enna
Vihreä kortti: Amalia
 
Alkulohkon pelit Viikkarit pelasivat siihen malliin, että niillä irtosi F-lohkon ykkössija ja pääsy A-finaalipeleihin. Neljä voittoa ja yksi tasapeli maalieroilla 21-3 on kelpo suoritus, johon joukkue voi olla tyytyväinen. A-finaaleihin pääsi mukaan kuusitoista joukkuetta eli jokaisen lohkon kaksi parasta. Loput joukkueet pelasivat B-finaalissa. A- ja B-finaalipelit pelattiin Cup-meiningillä eli jatkoon pääsee vain voitolla.


FC Viikingit - TiPS Tähtikupla musta 0-0 (rp. 3-4)
Rankkarimaalit: Sonja, Sanni ja Linda
Viiri: Alva
 
Pudotuspeleissä TiPS Tähtikupla mustat hakivat revanssia viime Stadi Cupin 0-3 häviöstä Viikkareille. Vuosi sitten ensimmäisessä pudotuspelissä oli vastassa samainen joukkue. Viikkarit lähtivät peliin oikealla asenteella ja taistelivat taistelemistaan, mutta palloa ei saatu TiPSin maaliin useista yrityksistä huolimatta. Viikkareilla oli useita erikoistilanteita ja maalipaikkoja. Maali oli todella lähellä - kerran pallo kaukalaukauksesta jopa kolautteli ylärimaa. Puolessa tunnissa ei paljon ehditty, joten varsinaisella peliajan tulokseksi jäi 0-0. Rankkariskabassa TiPS vei hiuksenhienosti pidemmän korren voittamalla sen 4-3. A-finaalissa viidessä ensimmäisessä pudotuspelissä kahdeksasta ratkaistiin paremmuus rankkareilla!

 
Joukkue lähti hakemaan turnauksesta hyvien pelien lisäksi yhteishengen nostatusta ja entistä enemmän pelillisesti yhteenhitsautumista ennen ensi viikon Alandia Cupin pelejä. Ja tässä onnistuttiin. Alkusarjan peleissä joukkue sai pelata mm. ei niin tuttuja pelipaikkoja ja moni sai kokea onnistumisen iloa. Hyvä Viikkarit! Hyvin pelattu turnaus tytöt!
 
Tulokset ja pelit löydät Stadi Cupin nettisivuilta.
Kuvia turnauksesta löydät joukkueen Facebook-sivuilta osoitteesta http://www.facebook.com/fcviikingit.t02
 
Joukkue, valmentajat ja taustajoukot kiittävät Stadi Cupin järjestäjiä hienosta turnauksesta!


Ensi viikolla Viikkarit lähtevät Ahvenanmaalle Maarianhaminaan Alandia Cupiin vajaaksi viikoksi. Sitä ennen ehditään harjoitella hieman sekä pelata alue/piirisarjan TD12-sarjan kakkosen kevään viimeinen peli.