arkisto‎ > ‎Toiminta‎ > ‎

Pelaajan vakuutus

Vakuutus on PAKOLLINEN kaikilla nuorilla sarjasta riippumatta.

Pelipassin yhteyteen otettu pelipassivakuutus, jonka huolehtii joukkueen henkilö, joka käyttää Palloverkkoa tai hankkii pelipassit pelaajille. Jokainen pelaaja voi myös itse ostaa Palloverkosta vakuutuksen sekä tarkistaa vakuutuksen ja passin tilanteen omalla IDllään. Alla info ja linkii Liiton sivuille jossa asiasta enemmän.

Toinen vaihtoehto on lapsen oma vakuutus, joka kattaa jalkapallon pelaamisen ja harrastamisen. Tästä on aina erikseen puhuttava joukkueen johtajan kanssa sekä annettava selvitys mikä vakuutus on kyseessä. Joukkueen johtaja tarvitsee em. tapauksessa vahvistuksen kirjallisesti perheeltä että heidän oma vakuutus kattaa.

Joillain ikäluokilla on Viikingeissä ryhmävakuutus Fenniasta. Tämä asia hoidetaan joukkueen johtajien kanssa ja asiaa seurassa hoitaa Kristina Stranne. Ryhmävakuutus voidaan ottaa vain vanhemmille ikäluokille.

Seuran sopimuslääkäri on Aava Orto -lääkärit
ja yhteyshenkilö siellä tarvittavia lisäkysymyksiä varten Jari Pylvänäinen 24/7.

Käyttäkää tapaturman sattuessa aina Aava Orto palveluita. Alla linkki ohjeisiin.

http://www.fcviikingit.com/@Bin/229396/TAPATURMAN+SATTUESSA.doc

Seuran sopimuslääkäriasema on Aava Orto-lääkärit, jonka antama info on liitteessä. Tapaturman sattuessa sopimuslääkärimme osaa auttaa asian aina eteenpäin.
 
Pelipassivakuutus
Pelipassivakuutuksen voi hankkia ainoastaan kun on hankkimassa tai hankkinut pelipassin. Ilman pelipassia ei pelkkää vakuutusta voi hankkia PalloVerkosta.

Vakuutus on pakollinen kaikilla nuorilla ja liiton aikuisten sarjoissa pelaavilla aikuisilla pelaajilla. Muille pelaajille suositellaan vakuutusturvan ottamista. Mikäli vakuutusturva on järjestämättä, voi kilpailun järjestäjä todeta pelaajan pelioikeudettomaksi kunnes turva on järjestetty ja muilta osin siirtää asian kurinpitovaliokunnan käsiteltäväksi.

Kun pelipassin vakuutuksen piirissä oleva vahinko sattuu niin noudattakaa Vektorin ohjeita ja tehkää ensimmäiseksi vahinkoilmoitus linkin sivulta. Myös vektorin hoitamissa vakuutuksissa käytämme Aava Ortoa.
 
Tästä linkistä pääset tutustumaan Suomen palloliiton pelipassivakuutusten hintoihin ja tuoteselosteeseen.

PalloVerkkoon pääset kirjautumaan täältä.

Pallo ID on jokaisen pelaajan henkilökohtainen kahdeksannumeroinen tunnus, joka pitää tietää. Jos sitä ei tiedä sen saa Palloverkon käyttäjä selville Palloverkosta tai vaikkapa Helsingin piiristä.