Tule pelaamaan futista FC Viikingit T02 -joukkueeseen!
 
Joukkueessamme pelaa tällä hetkellä 14 tyttöä. Osa tytöistä on ollut mukana joukkueen perustamisesta asti vuodesta 2009 ja osa aloittanut myöhemmin.
 
Tytöt harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa Kartanon tekonurmella sekä talvisin mm. Pallomyllyssä, Myllyhallissa ja koulujen liikuntasaleissa.
 
Keväällä ja syksyllä pelataan piirisarjaa sekä läpi vuoden harjoitusotteluita ja osallistutaan miniturnauksiin/turnauksiin. Tyttöjen on mahdollista osallistua halutessaan potkuvalmennukseen sekä seuran taitokouluun. Tytöt taituroivat piirin taitokisoissa hienosti 2 kultaa, 7 hopeaa ja 3 pronssia!
 
Olemme mukana ainakin seuraavissa peleissä ja turnauksissa:
  • Futsal-sarja T02 ja T01
  • KäPan ja PK-35:n Talvisarja
  • Pirkkahalliturnaus, Tampere 1/2013
  • Miniturnaus 3/2013
  • Piirisarja kevät/2013
  • Stadi Cup 6/2013
  • Alandia Cup, Maarianhamina 6/2013
  • Masto Cup, Lahti 8/2013
  • Piirisarja syksy/2013
  • Miniturnaus syksy/2013

Kauden aikana ohjelmassa on myös muutakin kuin harkkoja ja futispelejä. Yhteishenkeä tiivistetään ja kasvatetaan mm. käymällä porukalla keilaamassa, syömässä tai uimassa. Tulevalle kaudelle on suunnitteilla yllätysohjelmaa tytöille.

Aktiiviset vanhemmat joukkueen tukena

Joukkueen toiminnassa on mukana aktiivinen joukko vanhempia, ja esim. harkkakyyditykset hoidetaan usein vuorotellen. Jokavuotinen kohokohta on tytöt vs vanhemmat peli, jonka jälkeen vietetään yhdessä joukkueen päättäjäisiä.

Toimihenkilöt huolehtivat, että joukkueen asiat tulee hoidetuksi. Valmentajien ja joukkueenjohtajan lisäksi taustalla tyttöjen harrastusta tukevat huoltaja, rahastonhoitaja sekä nettisivujen ylläpitäjä/tiedottaja.

Valmennus hyvissä käsissä

Joukkueen vastuuvalmentaja Mika Konttinen on valmentanut vuosina 1987-2001 pojissa pikkupojista A-junnuihin kaikkia ikäluokkia. Mika on suorittanut liittokurssi I:n (a-/b-valmentajatutkinto) sekä liikunnanohjaajan peruskurssin (LOP). Mika on toiminnanohjaajana futisseurassa 90-luvulla vastannut tarhaikäisten sekä 7-8 -vuotiaitten toiminnasta.

Mika on joukkueen perustamisesta asti vuodesta 2009 vastannut FC Viikingit T02 joukkueen valmennuksesta ja hänellä on apunaan valmennustiimissä Mats Andersson ja Kai Kaukamo. Matsilla ja Kaitsulla on futistausta ja he kaikki toimivat aktiivisesti edelleen lajin parissa.

Tervetuloa mukaan!

Tule rohkeasti mukaan harkkoihin. Voit kokeilla kuukauden ajan ilman sitoumuksia. Olet vasta-aloittanut tai pidempään pelannut – kaikki mahtuu mukaan ja kaikille löytyy sopivia harjoituksia/pelejä Kaikki pelaa -hengessä.

Ota yhteyttä: joukkueenjohtaja Mattias Lindroth puh. 050-5273 656 / viikingit (at) fcviikingit-t02.fi