Uudet pelaajat ovat tervetulleita!
Otamme mielellämme mukaan joukkueeseen uusia 2002- ja 2003-syntyneitä tyttöjä!  Vasta-alkajat ja pelikokemusta omaavat tytöt ovat yhtälailla tervetulleita - kaikki mahtuvat mukaan ja kaikille löytyy sopivan tasoisia harjoituksia/pelejä. Harjoituksiin voi osallistua aloittamisesta kahden viikon ajan ilman sitoumuksia.


FC Viikingit T02 -joukkueessa pelaa tällä hetkellä 26 tyttöä. Osa tytöistä on ollut mukana joukkueen perustamisesta asti vuodesta 2009 ja osa aloittanut myöhemmin.
Tytöt pelaavat ikäluokassa TD (T02) kahdessa ryhmässä: kilpa/punainen ja haaste/valkoinen. Haluamme näin antaa tytöille mahdollisuuden harrastaa lajia oman kehittymisensä ja motivaationsa kannalta sopivassa ryhmässä. Lähtökohtamme on, että pelaaminen oikealla tasolla antaa onnistumisen iloa ja elämyksiä.

Tytöt harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa Kartanon tekonurmella sekä talvisin mm. Myllyhallissa, Pallomyllyssä ja koulun liikuntasalissa.

Joukkue pelaa piirisarjaa (TD12A 9v9  ja TD12 7v7 -sarjoissa vuonna 2014) sekä läpi vuoden harjoitusotteluita ja osallistuu eri turnauksiin. Tytöt ovat osallistuneet jo useana vuotena seuran ja piirin taitokisoihin. Osa tytöistä on mukana myös seuran kykykoulussa ja Palloliiton Helsingin piirin piirihaavi- ja maalivahtitallitoiminnassa. Tyttöjen on myös mahdollista osallistua halutessaan potkuvalmennukseen.
Kauden aikana ohjelmassa on myös muutakin kuin harkkoja ja futispelejä. Yhteishenkeä tiivistetään ja kasvatetaan mm. käymällä porukalla keilaamassa, syömässä tai uimassa.
Ilmoittaudu mukaan!

Ota yhteyttä: viikingit (at) gmail.com